Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Viega – svjetski lider u instalacijskoj tehnici

02/01/2019

Predstavljamo vam njemačku tvrtku Viega – lidera na svjetskom tržištu instalacijske tehnike i dugogodišnjeg partnera tvrtke Regulator.

 

Obiteljska tvrtka s tradicijom dugom 115 godina

1899. Franz-Anselm Viegener utemeljio je ovo obiteljsko poduzeće čija je početna djelatnost bila proizvodnja pipa za pivo, koje su prodavali okolnim pivnicama i lokalima. Međutim, brzo se razvilo poduzeće i proširila ponuda, prvo na odljevne i preljevne garniture, a kasnije  i tehniku cijevnih spojeva od bakra, kao i proizvode od umjetnih materijala za sanitarno područje. Uvođenjem sustava Profipress sredinom 1990-ih godina, kao i otkrićem tehničkog rješenja SC-Contur 2000. godine, Viega je već dvaput zaredom revolucionirala tržište – što čini još i danas.

 

Lider na svjetskom tržištu

U međuvremenu je Viega postala lider na svjetskom tržištu s deset lokacija na cijelom svijetu, više od 4.000 djelatnika i širokim asortimanom proizvoda za cjelokupnu instalacijsku tehniku. Pritom su, unatoč dojmljivom razvoju, uspjeli zadržati vrijednosti, koje su krasile poduzeće od početka s naglaskom na brigu o djelatnicima.

Viega -  svjetski lider u instalacijskoj tehnici 1

Viega zapošljava preko 4.000 djelatnika diljem svijeta

 

Vrijednosti tvrtke Viega

 

Odgovornost

Kao lider na svjetskom tržištu, u poduzeću Viega u cijelosti su svjesni svoje odgovornosti. Zbog toga se posebno zauzimaju za temeljne važne teme iz branše, aktivno surađuju u izradi normi i propisa, prenoise svoje znanje na seminarima i iz njega razvijaju područja vlastitih kompetencija.

Valjanost pitke vode

Očuvanje valjanosti pitke vode suštinska je kompetencija poduzeća Viega. Svojim kupcima Viega pruža potporu u vidu opsežnog servisa i seminara na temu očuvanja valjanosti pitke vode. U slučaju ispravne provedbe stečenog znanja mogu se onda primijeniti inovativna rješenja tvrtke. To su, primjerice, proizvodi s funkcijom Viega Hygiene+, koji pomažu u izbjegavanju stagnacije i kritičnih temperatura u instalacijama pitke vode.

Dizajn

Viega je konstantno razvijala svoj program predzidnih instalacija.  Više od 100 nagrada za dizajn govore same za sebe i u najmanju su ruku podjednako dojmljive kao i jasan govor oblika Viega proizvoda.

Viega -  svjetski lider u instalacijskoj tehnici 2

Proizvodni program tvrtke Viega

 

Protupožarna zaštita

Kad je riječ o protupožarnoj zaštiti, Viega uvijek iznova dokazuje svoju kompetentnost. Raznovrsna ponuda cjevovodnih sustava i kombinacija, ispitanih u pogledu tehnike protupožarne zaštite, udovoljava visokim zahtjevima preventivne protupožarne zaštite. Tako se, primjerice, svi cjevovodni sustavi poduzeća Viega mogu polagati s nultim razmakom. A to pak omogućuje da se na kvalificiran način izvedu posebno provodnice vodova i da se pritom čak i nadaleko nadmaše normativni standardi. A time i zajamče optimalni preduvjeti za sigurne kućanske instalacije.

 

Energetska učinkovitost

Zahvaljujući inovativnim sustavima površinskog grijanja/hlađenja i izolacijama za  cjevovodne sustave svojim kupcima Vietga nudi mogućnost energetski učinkovite i postojane gradnje. Uz pomoć suvremene instalacijske tehnike znatno se smanjuje potrošnja i uvijek se troši samo onoliko energije koliko je uistinu i potrebno.

 

Inovacije

Svakoga dana iznova djelatnici Viege rade na području istraživanja i razvoja na poboljšanju proizvoda i postavljanju novih mjerila diljem svijeta novim inovacijama. Uvođenje sustava Profipress, koji ju je doveo u poziciju lidera na svjetskom tržištu, i otkriće tehničkog rješenja Viega SC-Contur, uz pomoć kojeg su revolucionirali instalacijsku tehniku, samo su dva od brojnih dojmljivih primjera.

Viega -  svjetski lider u instalacijskoj tehnici 3

Inovativna rješenja zaštitni su znak Viega proizvoda

Viega posjeduje bezbrojne prve prijave patenata, koje naglašavaju zahtjev za međunarodnim liderom u području inovacija. Povrh toga, zahvaljujući ogromnoj nadarenosti za otkrića nije se silno razvio samo svaki pojedini proizvod, nego i cjelokupna lepeza proizvoda. Zbog toga su u području svih proizvoda upravo inovacije poduzeća Viega one koje obogaćuju tržište.

 

Proizvodni program tvrtke Viega

Viega -  svjetski lider u instalacijskoj tehnici 4

Cjevovodna tehnika

Viega -  svjetski lider u instalacijskoj tehnici 5

Predzidna tehnika i tehnika ispiranja

Viega -  svjetski lider u instalacijskoj tehnici 6

Tehnika odvodnje

 

Regulator Vinkovci dugogodišnji je suradnik tvrtke Viega. U našoj poslovnici u Vinkovcima možete dobiti potpune informacije i stručne savjete te kupiti sve proizvode ove renomirane svjetske tvrtke.

Povezane Vijesti

Što je biomasa i kako se koristi?

Što je biomasa i kako se koristi?

Sve se češće susrećemo s pojmom biomasa kad govorimo o najisplativijim načinima grijanja. No, što taj pojam točno...

Pin It on Pinterest

Share This