Zanimljivosti

Vaillant plus časopis – članak o Regulatoru i naših 25 godina

S ponosom obavljujemo kako je u popularnom Vaillant plus časopisu obavljen tekst posvećen Regulatoru i našoj proslavi 25 godina rada (strana 18.). Regulator je istaknut kao br. 1 Vaillant partner u Vukovarsko-srijemskoj županiji te ovlašteni član Vaillant servis sistema.

Još jedan vrlo značajan podatak istaknut u tekstu je i prikupljenih više od 94000 VEP
Bodova, čime je tvrtka Regulator drugi najjači partner Vaillanta u regiji cijele Slavonije! Ovim putem zahvaljujemo se našim partnerima, majstorima i instalaterima, kao i dragim kupcima koji su nam ukazali povjerenje!

Izvadak teksta iz časopisa “Vaillant plus”

Cjelovito izdanje časopisa možete skinuti OVDJE.

Vaillant plus časopis


“Vaillant plus” je namjenjen svim zainteresiranima, bilo da su oni krajnji korisnici ili Vaillantovi partneri: serviseri, instalateri, projektanti, trgovci… U časopisu možete čitati o novostima u našem prodajnom programu, o najnovijim događanjima u Vaillantu i oko Vaillanta, o promotivnim aktivnostima i događanjima u Vaillantovim klubovima i sl.

“Vaillant plus” izlazi kvartalno i besplatan je. Dodjeljena mu je ISSN oznaka, te je time uvršten u međunarodnu bazu serijskih publikacija. Časopis možete pronaći u Vaillantu, na prodajnim mjestima Vaillantovih distributera i kod bolje opremljenih trgovaca. Vaillant plus se redovito šalje poštom na više od 1500 adresa partnera

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)