Zanimljivosti

Posjet tvrtki Centrometal – edukacija instalatera

Centrometal d.o.o. iz Macineca, malog mjesta u Međimurju, već preko 50 godina uspješno proizvodi opremu za grijanje. Centrometal je prisutan na 37 tržišta diljem svijeta, zapošljava preko 200 djelatnika i vodeći je proizvođač tehnike grijanja u ovom dijelu Europe, samim time i u Hrvatskoj.

Primarni proizvodni program tvrtke Centrometal čine kotlovi, a naglasak kod razvoja stavljen je na opremu koja koristi obnovljive izvore energije (drvo, pelete, sječku, sunce…) čime se tvrtka aktivno uključuje u zaštitu okoliša te učinkovito iskorištenje energije. Uz veliki izbor kotlova na cijepano drvo (14-110 kW), drvene pelete (12-560 kW) i drvenu sječku (25-580 kW) Centrometal proizvodi i kotlove na lož-ulje, plin, električnu energiju te akumulacijske spremnike (300-200.000 l) i spremnike od nehrđajućeg čelika (inox bojlere) sa zagrijavanje sanitarne vode (80-800 l). U skladu s filozofijom tvrtke, poštivajući tehnološke standarde te brigu o čovjeku i okolini, Centrometal u svom programu ima i proizvode solarne tehnologije.

Kvalitetu proizvoda i poslovanje tvrtke garantira i osigurava uveden sustav osiguranja kvalitete ISO 9001:2008.

Posjet tvrtki Centrometal – edukacija za instalatere

Tvrtka Regulator  preko 20 godina surađuje s tvrtkom Centrometal i certificirani smo  za ovlaštenu montažu, puštanje u rad, održavanje i servisiranje Centrometal  proizvoda. Na put u Macinec krenuli smo prvenstveno sa ciljem dodatne edukacije kako bi naši zaposlenici i partneri zadržali visok nivo znanja o proizvodima i najnovijim tehnologijama koje Centrometal primjenjuje.

Na put u Macinec krenuli su zaposlenici Regulatora Vinkovci zajedno s instalaterima s kojima surađujemo

Naglasak edukacija bio je na informiranju instalatera za peći na pelet, pitolizu i drva. Uz zanimljiva predavanja i korisne informacije koje smo saznali, imali smo priliku iz prve ruke pogledati kako izgleda proizvodni pogon Centrometala.

Regulator Vinkovci već preko 20 godina surađuje s tvrtkom Centrometal te je certificirana za ovlaštenu montažu, puštanje u rad, održavanje i servisiranje Centrometal  proizvoda. U našoj poslovnici u Vinkovcima možete kupiti proizvode ove renomirane tvrtke, pogledati neke od izloženih primjeraka te dobiti potpune informacije i stručne savjete o svim prozivodima tvrtke Centrometal.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)