Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Novo u ponudi – Vivax klime!

vivax klime, vivax ovlašteni servis, vivax montaža, vivax vinkovci

04/07/2018

Od ovoga ljeta u našoj ponudi pronađite Vivax klimatizacijske uređaje. Vivax klime u hrvatskoj su se pojavile prije 15 godina a uspjeh zahvaljuju pametnoj razvojnoj politici, vrhunskoj kvaliteti klima uređaja i savršenom dizajnu, čija vrijednost je  potvrđena i raznim nagradama i priznanjima.

 

Nakon Best buy nagrade za 2016/2017 Vivax klima uređaji ponosni su nositelji nagrade QUDAL – QUALITY MEDAL za 2017/2018. To znači da svojim korisnicima nude najvišu razinu kvalitete.

 

Uz trogodišnje jamstvo i osiguranu servisnu podršku Vivax klima uređaji danas su BEST BUY proizvod za svakog kupca. Vivax u ponudi nudi široki asortiman klima uređaja, od mono zidnih split sustava, multi inverter zidnih, podnih i kazetnih sustava, mobilnih klima uređaja, pa sve do podno-stropnih, kanalnih i kazetnih komercijalnih uređaja.

 

Regulator d.o.o. ovlašten je za montažu i servis Vivax klimatizacijskih uređaja, a u našoj poslovnici možete pronaći kompletan asortiman ovog branda uz besplatnu dostavu za Vukovarsko-srijemsku županiju. Uz to, nudimo vam mogućnost plaćanja do 12 PBZ rata u vašem domu prilikom ugradnje te brzu montažu klime u roku od 48 sati od kupovine!

Povezane Vijesti

Što je biomasa i kako se koristi?

Što je biomasa i kako se koristi?

Sve se češće susrećemo s pojmom biomasa kad govorimo o najisplativijim načinima grijanja. No, što taj pojam točno...

Pin It on Pinterest

Share This