Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Najveći izbor klima uređaja – uz ovlaštenu montažu i servis!

06/06/2019

 

Trebate li klima uređaj – ne tražite dalje! Dugogodišnjim iskustvom i stečenim znanjem tvrtka Regulator Vinkovci nametnula se kao vodeća u Vukovarsko-srijemskoj županiji na području grijanja i klimatizacije. U našoj poslovnici možete pronaći vrhunske klima uređaje poznatih svjetskih brandova:  Gree, Azuri, Midea, Korel, Mitsubishi Electric, Vaillant, Vivax, Toshiba i Fujitsu.

 

Uvjeti kupovine

Klima uređaje spomenutih brandova možete kupiti u našoj poslovnici u Vinkovcima uz sjajne uvjete, a kako bi našim klijentima olakšali proces kupovine omogućili smo plaćanje karticama na mjestu ugradnje uz odgodu plaćanja do 12 rata!

Nudimo i mogućnost brze ugradnje u roku od 48h od kupovine klima uređaja, a kao još jednu od dodatnih pogodnosti istaknut ćemo besplatnu dostavu za klime kupljene u našoj poslovnici.

 

Stručni zaposlenici

Zaposlenici tvrtke Regulator stekli su vještine i znanja montirati i servisirati klime po uputama proizvođača te s ponosom ističemo da smo ovlašteni od strane najboljih svjetskih proizvođača klima uređaja: Gree, Azuri, Midea, Korel, Mitsubishi Electric, Vaillant, Vivax, Toshiba i Fujitsu.

S obzirom na veliki obujam posla kod redovnih servisa i održavanja klima uređaja naši zaposlenici su osposobljeni i od Ministarstva Republike Hrvatske ovlašteni za zbrinjavanje freona (plinova koji su se upotrebljavali ili se upotrebljavaju u rashladnim strojevima).

 

Vrhunski Brandovi

Sjajni uvjeti kupovine

Ovlaštena montaža

Plaćanje na rate

Besplatna dostava

Povezane Vijesti

Što je biomasa i kako se koristi?

Što je biomasa i kako se koristi?

Sve se češće susrećemo s pojmom biomasa kad govorimo o najisplativijim načinima grijanja. No, što taj pojam točno...

Pin It on Pinterest

Share This