Zanimljivosti

Najveći izbor klima uređaja – uz ovlaštenu montažu i servis!

klima iznad plave sofe na bijelom ciglastom zidu s reklamom regulatora

Trebate li klima uređaj – ne tražite dalje! Dugogodišnjim iskustvom i stečenim znanjem tvrtka Regulator Vinkovci nametnula se kao vodeća u Vukovarsko-srijemskoj županiji na području grijanja i klimatizacije. U našoj poslovnici možete pronaći vrhunske klima uređaje poznatih svjetskih brandova:  Gree, Azuri, Midea, Korel, Mitsubishi Electric, Vaillant, Vivax, Toshiba i Fujitsu.

Uvjeti kupovine

Klima uređaje spomenutih brandova možete kupiti u našoj poslovnici u Vinkovcima uz sjajne uvjete, a kako bi našim klijentima olakšali proces kupovine omogućili smo plaćanje karticama na mjestu ugradnje uz odgodu plaćanja do 12 rata!

Nudimo i mogućnost brze ugradnje u roku od 48h od kupovine klima uređaja, a kao još jednu od dodatnih pogodnosti istaknut ćemo besplatnu dostavu za klime kupljene u našoj poslovnici.

Stručni zaposlenici

Zaposlenici tvrtke Regulator stekli su vještine i znanja montirati i servisirati klime po uputama proizvođača te s ponosom ističemo da smo ovlašteni od strane najboljih svjetskih proizvođača klima uređaja: Gree, Azuri, Midea, Korel, Mitsubishi Electric, Vaillant, Vivax, Toshiba i Fujitsu.

S obzirom na veliki obujam posla kod redovnih servisa i održavanja klima uređaja naši zaposlenici su osposobljeni i od Ministarstva Republike Hrvatske ovlašteni za zbrinjavanje freona (plinova koji su se upotrebljavali ili se upotrebljavaju u rashladnim strojevima).

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)