Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Herz – sinonim za kvalitetu

Herz grupa

30/01/2019

Austrijska tvrtka osnovana 1896. godine u svom sastavu ima 24 tvornice diljem Europe. Herz je u Hrvatskoj najpoznatiji po radijatorskim ventilima i prigušnicama.

 

O tvrtki

Herz Armaturen na svjetskom tržištu djeluje već više od 120 godina. Sjedište tvrtke nalazi se u Beču, gdje su smješteni proizvodnja armatura, centralno skladište i uprava. Herz danas u svom sastavu ima 24 tvornice diljem Europe (Austrija, Italija, Poljska, Rumunjska, Slovenija, Mađarska, Slovačka, Srbija), dok je proizvodima zastupljen u čitavom svijetu.

Tvrtka zapošljava preko 2.500 ljudi te je jedan od vodećih svjetskih proizvođača termostatskih ventila, regulacijskih armatura,sustava podnog grijanja kao i cijevi i spojnih elemenata. Herz je ujedno i jedan od vodećih proizvođača kotlovskih i kogeneracijskih postrojenja na biomasu i dizalica topline.

Herz - sinonim za kvalitetu 1

 

Visokokvalitetni proizvodni program

Trajni uspjeh HERZ-a zasnovan je na proizvodnom načelu, da se samo tehnički dorađeni i visokokvalitetni proizvodi puštaju na tržište. Dugogodišnje iskustvo, kao i specijalizacija na području grijanja i regulacijske tehnike, pridonijeli su razvoju brojnih inovativnih rješenja u sektoru uštede energije, kao i unapređivanju oblika i dizajna HERZ-ovih proizvoda.

HERZ-ovi termostatski ventili “DE LUXE” predstavljaju simbiozu visoke tehnologije i luksuznog dizajna. Osim toga, HERZ Armaturen zajedno s poznatim europskim sistemskim proizvođačima razvija koncepte za uvođenje regulacijske armature “krojene po mjeri” s ciljem uštede energije i troškova grijanja.

herz ventil

Herz radijatorski ventili sinonim su za kvalitetu

HERZ Armaturen posjeduje moderan sustav osiguranja kvalitete u kojem mnoge tvrtke blisko surađuju. HERZ-ovi proizvodi stalno se podvrgavaju ispitivanjima u međunarodnim i nacionalnim nezavisnim institutima. HERZ-ove termostatske glave odgovaraju europskoj normi EN215 i kao takve dobile su oznaku energetske učinkovitosti „TELL“.

 

Herz u Hrvatskoj

HERZ je nazočan na hrvatskom tržištu kontinuirano dugi niz godina. Prvi podaci nazočnosti HERZ-ovih proizvoda datiraju od prije 120 godina.

Posljednjih 10 godina HERZ Armaturen posluje u Hrvatskoj u sklopu predstavništva te vrši prodaju preko svojih distributera. Predstavništvo Herz Armaturen u Hrvatskoj ujedno pruža i tehničku podršku, obuku projektanata i instalatera termotehničkih instalacija.

Herz - sinonim za kvalitetu 2

Herz Kovina ventil

U Hrvatskoj, kao član internacionalne grupe Herz, posluje tvrtka Herz d.d. nastala spajanjem dviju uspješnih slovenskih tvrtki – UNITAS ARMATURE i KOVINA. Ova tvrtka uspješno proizvodi sanitarne armature, a preko Herz korporacije plasira proizvode u 75 zemalja diljem svijeta.

 

Herz proizvodi

Pogledate li ventil radijatora u svom domu, velika je vjerojatnost da na njemu piše “Herz”. Radijatorski ventili, radijatorski termostatski ventili, radijatorske prigušnice i termostatske glave marke Herz jedni su od zaštitnih znakova ove tvrtke te su u Hrvatskoj, i u svijetu, sinonim za kvalitetu.

Osim proizvoda za grijanje, Regulator u svojoj ponudi ima i visokokvalitene Herz Kovina ventile i slavine

 

Regulator Vinkovci suradnik je tvrtke Herz već više od 20 godina. U našoj poslovnici u Vinkovcima možete dobiti potpune informacije i stručne savjete o Herz proizvodima, te možete kupiti proizvode ove renomirane svjetske tvrtke po sjajnim uvjetima.

Povezane Vijesti

Što je biomasa i kako se koristi?

Što je biomasa i kako se koristi?

Sve se češće susrećemo s pojmom biomasa kad govorimo o najisplativijim načinima grijanja. No, što taj pojam točno...

Pin It on Pinterest

Share This