Zanimljivosti

GREE – od sada 3 godine jamstva!

Gree jamstvo

Od 15.05.2019. tvorničko jamstvo na Gree klimatizacijske uređaje kućne serije je produženo na 3 godine! Novi jamstveni rok vrijedi za sve uređaje isporučene od 15.05.2019.

Gree klima uređaje možete kupiti u našoj poslovnici u Vinkovcima uz ovlaštenu montažu i puštanje u pogon!

Uvjeti jamstva za kvalitetu

Jamstvo za klima uređaje GREE traje 36 mjeseci od dana prodaje i vrijedi pod uvjetom da je ugradnju uređaja odradila od nas ovlaštena tvrtka ili da je puštanje uređaja u rad obavljeno uz prisutnost ovlaštenog servisa.

Pod uređajem se podrazumijeva unutarnja, odnosno unutarnje jedinice i vanjska jedinica koje međusobno odgovaraju po snazi i modelu. Preuzimamo obvezu putem ovlaštenog servisa o svom trošku popraviti ili zamijeniti neispravne rezervne dijelove uređaja za vrijeme trajanja jamstva, a koji bi se takvima iskazali zbog greške u izradi uređaja.

Jamstveni pregled i popravak uređaja u jamstvenom roku i izvan jamstvenog roka prvenstveno izvršava tvrtka, obrt ili servis koji je uređaj prodao i instalirao.

Jamstvo obuhvaća klima uređaje i opremu proizvedenu od strane proizvođača GREE, isporučenu od tvrtke DELTRON d.o.o. kao uvoznika.

Prava koja potrošaču pripadaju s osnove ovog jamstva, ne utječu na prava koja potrošaču pripadaju s osnove materijalnog nedostatka na stvari.

Jamstvo ne obuhvaća kvarove koji su nastali kao posljedica nepažljivog, nepravilnog i nestručnog rukovanja, nepoštivanja uputa proizvođača, ugradnje i/ili održavanja od strane neovlaštene osobe, odnosno bilo koje okolnosti koja se ne može pripisati grešci izrade uređaja kao što su oštećenja uzrokovana preniskim ili previsokim naponom, mehanička oštećenja, oštećenja uzrokovana višom silom i sl.

Jamstvom nije obuhvaćen materijal korišten pri ugradnji uređaja (cijevi, nosači i ostalo), neispravno spajanje na elektronapajanje, kao i spoj na napajanje s neispravnim naponom ili frekvencijom. Oštećenja cijevi kondenzatora, oštećenja isparivača i ostala oštećenja koja su uzrokovana korozijom zbog atmosferskih utjecaja također nisu predmet ovog jamstva.

Jamstvo se ostvaruje prijavom kvara ovlaštenoj tvrtci, obrtu ili servisu koji je uređaj prodao i instalirao, uz obvezno predočenje jamstvenog lista, računa za uređaj i montažu te reklamacijskog lista. Kupac ne može ostvariti pravo na garanciju ukoliko svi traženi dokumenti nisu dostavljeni.

Gree klima uređaje možete kupiti u našoj poslovnici u Vinkovcima uz ovlaštenu montažu i puštanje u pogon!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)