Zanimljivosti

Od svake kupovine GREE klima uređaja dio se donira hrvatskim vatrogascima!

Kako bi pomogli našim vatrogascima, Deltron d.o.o. kao generalni zastupnik Gree klima uređaja, u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom, obećava da će određeni iznos od svake prodane klime darovati u svrhu poboljšanja uvjeta i logistike vatrogasnih postrojbi (DVD,…).

Kupnjom Gree klima uređaja pomažete da dio novca od svake prodane Gree klime donirate borbi protiv požara u Hrvatskoj. Gree klime pronađite u poslovnici tvrtke Regulator u Vinkovcima.

GREE je najveći proizvođač klima uređaja na svijetu

GREE Electric Appliances, Inc. of Zhuhai (“Gree”) je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u više desetaka tvornica širom svijeta te u njima radi preko 80.000 djelatnika, a od čega je više od 10.000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja.

gree klima, ovlaštena montaža klime, montaža klime vinkovci, ovlašteni servis klime vinkovci, ovlašteni servis klime vukovar, ugradnja klime

Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

Požari u Hrvatskoj

Prema podacima koje je u listopadu 2017. objavilo Vatrogasno operativno središte Državne službe za zaštitu i spašavanje, od 1. siječnja do 30. rujna 2017. zabilježeno je 6.230 požara (54,44% više u odnosu na cjelogodišnji prosjek prethodnih 11 godina) u kojima je izgorjelo 100.767 hektara raslinja (277,54% više u odnosu na cjelogodišnji višegodišnji prosjek), što je znatno povećanje u odnosu na sve prethodne požarne sezone.

Kupnjom GREE klime pobrinut ćete se da u svom domu imate vrhunski klima uređaj, a ujedno ćete pomoći obrani Hrvatske od požara!

Tvrtka Regulator ovlaštena je za montažu Gree klima uređaja. Za svaku kupovinu kod nas osigurali smo vam besplatnu dostavu za Vukovarsko-srijemsku županiju te mogućnost plaćanja do 12 rata na mjestu ugradnje!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)