Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Centrometal – vrhunski hrvatski proizvodi za toplinu vašeg doma

Radnici centrometala stoje ispred tvrtke Centrometal

25/10/2018

Centrometal d.o.o. iz Macineca, malog mjesta u Međimurju, već preko 50 godina uspješno proizvodi opremu za grijanje. O koliko kvalitetnim proizvodima je riječ dovoljno govori podatak o prodaji na 37 tržišta diljem svijeta. Tvrtka danas zapošljava preko 200 djelatnika, a kvalitetu proizvoda i poslovanje tvrtke garantira i osigurava uveden sustav osiguranja kvalitete ISO 9001:2008.

Primarni proizvodni program tvrtke Centrometal čine kotlovi, a naglasak kod razvoja stavljen je na opremu koja koristi obnovljive izvore energije (drvo, pelete, sječku, sunce…) čime se tvrtka aktivno uključuje u zaštitu okoliša te učinkovito iskorištenje energije. Uz veliki izbor kotlova na cijepano drvo (14-110 kW), drvene pelete (12-560 kW) i drvenu sječku (25-580 kW) Centrometal proizvodi i kotlove na lož-ulje, plin, električnu energiju te akumulacijske spremnike (300-200.000 l) i spremnike od nehrđajućeg čelika (inox bojlere) sa zagrijavanje sanitarne vode (80-800 l).

centrometal proizvodi

U skladu s filozofijom tvrtke, poštivajući tehnološke standarde te brigu o čovjeku i okolini, Centrometal u svom programu ima i proizvode solarne tehnologije.

Regulator Vinkovci već preko 20 godina surađuje s tvrtkom Centrometal te je certificirana za ovlaštenu montažu, puštanje u rad, održavanje i servisiranje Centrometal  proizvoda. U našoj poslovnici u Vinkovcima možete kupiti proizvode ove renomirane tvrtke, pogledati neke od izloženih primjeraka te dobiti potpune informacije i stručne savjete o svim prozivodima tvrtke Centrometal.

 

Centrometal - vrhunski hrvatski proizvodi za toplinu vašeg doma 1

Povezane Vijesti

Što je biomasa i kako se koristi?

Što je biomasa i kako se koristi?

Sve se češće susrećemo s pojmom biomasa kad govorimo o najisplativijim načinima grijanja. No, što taj pojam točno...

Pin It on Pinterest

Share This