Centrometal – vrhunski hrvatski proizvodi za toplinu vašeg doma

lis 25, 2018 | Zanimljivosti

centrometal proizvodi

Centrometal d.o.o. iz Macineca, malog mjesta u Međimurju, već preko 50 godina uspješno proizvodi opremu za grijanje. O koliko kvalitetnim proizvodima je riječ dovoljno govori podatak o prodaji na 37 tržišta diljem svijeta. Tvrtka danas zapošljava preko 200 djelatnika, a kvalitetu proizvoda i poslovanje tvrtke garantira i osigurava uveden sustav osiguranja kvalitete ISO 9001:2008.

Primarni proizvodni program tvrtke Centrometal čine kotlovi, a naglasak kod razvoja stavljen je na opremu koja koristi obnovljive izvore energije (drvo, pelete, sječku, sunce…) čime se tvrtka aktivno uključuje u zaštitu okoliša te učinkovito iskorištenje energije. Uz veliki izbor kotlova na cijepano drvo (14-110 kW), drvene pelete (12-560 kW) i drvenu sječku (25-580 kW) Centrometal proizvodi i kotlove na lož-ulje, plin, električnu energiju te akumulacijske spremnike (300-200.000 l) i spremnike od nehrđajućeg čelika (inox bojlere) sa zagrijavanje sanitarne vode (80-800 l).

U skladu s filozofijom tvrtke, poštivajući tehnološke standarde te brigu o čovjeku i okolini, Centrometal u svom programu ima i proizvode solarne tehnologije.

Regulator Vinkovci već preko 20 godina surađuje s tvrtkom Centrometal te je certificirana za ovlaštenu montažu, puštanje u rad, održavanje i servisiranje Centrometal  proizvoda. U našoj poslovnici u Vinkovcima možete kupiti proizvode ove renomirane tvrtke, pogledati neke od izloženih primjeraka te dobiti potpune informacije i stručne savjete o svim prozivodima tvrtke Centrometal.

9 + 8 =

Zatražite ponudu za proizvod, naručite servis ili pitajte naše stručnjake sve što Vas zanima vezano uz naše usluge i proizode putem našeg obrasca.

Pratite nas i preko naše facebook stranice:

Pin It on Pinterest

Share This