Proizvodi, Uncategorized

Ariston kondenzacijski bojleri – inovativno, učinkovito i kvalitetno rješenje za vaš dom

Ariston bojleri

Ariston je renomirani talijanski proizvođač inovativnih i energetski osvještenih proizvoda za grijanje i pripremu tople vode. Inovacije i odvažan talijanski dizajn, ušteda novca i energije te udobnost korisnika i briga za kupce su vrijednosti koje Ariston njeguje.

Ariston proizvode odlikuju trajna kvaliteta, obnovljiva energija i visoka učinkovitost te briga za dom i planet.

Za osobe koje traže optimalno rješenje za grijanje i pripremu potrošne tople vode u svom domu, Ariston u ponudi ima visokokvalitetne i učinkovite kondenzacijske plinske uređaje.

Prednosti Ariston plinskih uređaja

Kao što smo rekli u uvodu, Ariston plinski uređaji odlikuju se odvažnim dizajnom, inovativnom tehnologijom te vrhunskom kvalitetom uz pristupačne cijene.

Energetska učinkovitost

Ariston kondenzacijski plinski uređaji dizajnirani su s naglaskom na brigu za okoliš. Uz pomoć inovativne tehnologije optimizira se i smanjuje energetska potrošnja i smanjuje emisija štetnih plinova.

Kvaliteta

Ariston veliki naglasak stavlja na kvalitetu svojih proizvoda. Da bi potvrdili i dokazali učinkovitost i dugotrajnost svojih proizvoda, svi uređaji se testiraju u stvarnim domovima barem dvije zimske sezone.

Ispitivanja “ubrzanog životnog vijeka”, koja se odvijaju u laboratoriju gdje uređaji rade maksimalnim kapacitetom i simuliraju godine rada, jamče dugotrajnu kvalitetu i jednake performanse uređaja tijekom cijelog životnog vijeka.

Uz vrhunsku kvalitetu, Ariston bojlere krasi i tihi rad te intuitivni izbornik koji olakšava rukovanje uređajima.

Povezivost

Ariston je razvio aplikaciju Ariston NET koja omogućuje jednostavno upravljanje svim funkcijama Ariston proizvoda . Uz pomoć Ariston NET aplikacije možete putem svog pametnog telefona, čak i na daljinu te u stvarnom vremenu,  uključiti ili isključiti plinski kondenzacijski uređaj, kontrolirati temperaturu doma te u potpunosti  upravljati grijanjem i pripremom sanitarne vode.

Plinski bojler Ariston Alteas ONE NET ima u sebi ugrađeno bežićno povezivanje, dok su ostali modeli povezivi uz kupnju dodatnog kompleta za povezivanje.

 

Pametne funkcije

Kako bi korisniku osigurali maksimalan komfor svi Ariston uređaji opremljeni su pametnim funkcijama:

  • AUTO FUNKCIJA – ova funkcija pomaže odrediti koliko je energije potrebno za postizanje i održavanje željene temperature
  • COMFORT FUNKCIJA – osigurava toplu vodu gotovo odmah tako da je uvijek spremna za tuširanje
  • CARE FUNKCIJA – podsjeća kada je vrijeme za održavanje bojlera

Inovativne komponente

Pouzdani i viosokokvalitetni XTRATECH zmjenjivač od nehrđajučeg čelika sastavni je dio svih kondenzacijskih bojlera Ariston ONE. Uz 143% povećanje promjera cijevi poboljšan je protok vode i regularani su potencijalni problemi s padom tlaka.

Inteligentni sustav kontrole izgaranja kod modela Alteas One NET, Genus One i Genus One System automatski se prilagođava različitim vrstama plina, prati sagorijevanje te podešava smjesu zraka i plina za postizanje visoke učinkovitosti.

Ariston bojlere kupite u Regulator poslovnicama i webshopu

Ariston na svoje uređaje daje 5 godina jamstva, a široku paletu proizvoda možete pronaći u našem webshopu ili poslovnici u Vinkovcima!

Regulator poslovnica: Ulica Bana Josipa Jelačića 13, 32100 Vinkovci

Tel: 032 338 282

E-mail: [email protected]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)