Proizvodi, Savjeti

TECE konfigurator za izračun troškova postavljanja podnog grijanja

Želite li na jednostavan i brz način saznati koliko materijala vam je potrebno za postavljanje podnog grijanja, što vam treba za opremanje kupaonice ili koliko će vas koštati moderniziranje pojedinih dijelova kupaonice? Uz pomoć TECE virtualnih konfiguratora u Regulator poslovnici u Vinkovcima u svega nekoliko minuta možete dobiti odgovore na vaša pitanja.

Podno grijanje

Prikaz sustava podnog grijanjaDobiti detaljnu ponudu za sustav podnog grijanja često nije tako jednostavno. Jedna opcija je pokušati sam napraviti izračun troškova i potrebnih materijala, što zahtijeva dosta vremena i znanja. Druga opcija je kontaktirati proizvođačai od njega zatražiti podatke, što može potrajati tjednima. Postoje besplatni online programi za izračun potrebnih parametara, no oni obično daju samo djelomične rezultate.

Uz pomoć TECEsmartfloor aplikacije stručno osoblje tvrtke Regulator d.o.o. brzo i jednostavno daje izračun svih parametara podnog grijanja – od gubitka tlaka preko potrebnog materijala pa do dužine kruga i količine vode. Zahvaljujući intuitivnom korisničkom sučelju, pametno brzo dimenzioniranje sve će izračunati u svega nekoliko minuta, a nakon toga dovoljan je jedan klik kako bi vam dali detaljan izračun i popis materijala.

Ukoliko je cjelokupni sustav podnog grijanja ugrađen s TECE proizvodima od strane ovlaštenog servisera, TECE na podno grijanje daje čak 2 godina jamstva.

Kupaonica

Uz program za konfiguraciju podnog grijanja TECE ja razvio konfiguratore za opremanje kupaonice. Dizajnirajte sami svoju modernu kupaonicu po želji. Dođite u našu poslovnicu u Vinkovcima i odaberite WC kotlić, aktivacijske tipke za WC i tuš kanalice u virtualnom programu, birajte između raznolikih modernih rješenja i odlučite se za ono koje vam se najviše sviđa – u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Regulator d.o.o. jedini je ovlašteni distributer TECE proizvoda u Vukovarsko-srijemskoj županiji (Vinkovci, Vukovar, Ilok, Županja). Osposobljeni smo za instalaciju i održavanje TECE proizvoda, što jamči postavljanje i rukovanje proizvodima onako kako je to proizvođač zamislio. Uz to, montiranjem i održavanjem proizvoda od strane ovlaštenog servisera zadržavate jamstvo proizvođača.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)