Upravljajte domom na daljinu uz pametnu WiFi centralu

velj 28, 2019 | Proizvodi

Pametna kontrola i upravljanje parametrima u domu nikada nije bila jednostavnija. Mnoge tvrtke na tržište izbacuju proizvode za daljinsku kontrolu temperature, tople vode, vlage i drugih važnih parametara, a jedan od proizvoda koji nudi sjajne mogućnosti je Centralni senzor Computherm S100.

Centralni senzor Computherm S100: Wifi centralni senzor temperature, vlažnosti, onečišćenja zraka, buke i svjetlosti

Senzor s100 uparite sa svojim pametnim telefonom i s bilo kojeg mjesta primajte informacije o vašem domu (temperatura zraka, vlažnost, onečišćenje zraka, buka, svjetlost). Senzor prikuplja podatke i šalje ih na Vaš telefon preko aplikacije, a ukolliko imate uparene uređaje (Computherm S200 utičnicu i/ili S300 termostat) možete i kontrolirati paljenje i gašenje električnih uređaja, temperaturu i vlagu u svom domu.

Trebate li više informacija o daljinskoj regulaciji sustava grijanja obratite se s povjerenjem našem stručnom timu. Centralni senzor Computherm, kao i cjelokupni sustav za daljinsku regulaciju, možete pronaći u našoj poslovnici u Vinkovcima

6 + 1 =

Zatražite ponudu za proizvod, naručite servis ili pitajte naše stručnjake sve što Vas zanima vezano uz naše usluge i proizode putem našeg obrasca.

Pratite nas i preko naše facebook stranice:

Pin It on Pinterest

Share This