Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Ugradnja klima uređaja u roku od 48h od kupnje!

Prikaz unutarnje i vanjske jedinice klime uz alat koji je potreban za ugradnju

05/05/2018

Sezona je ugradnji i servisiranja klimatizacijskih uređaja te su ovlašteni monteri i serviseri izuzetno zaposleni u ovo doba godine. Čekanje na montažu klima uređaja može potrajati i do nekoliko tjedana, što može biti jako nezgodno za kupce koji klima uređaj trebaju u što kraćem roku.

Kako bi takvim kupcima izašli u susret, Regulator d.o.o., uz kupnju klima uređaja u poslovnici u Vinkovcima, jamči dostavu i montažu klimatizacijskog uređaja u roku od 48 sati od kupnje*.

Kako bi olakšali kupovinu našim vjernim kupcima, ugradnju je moguće platiti na licu mjesta uz mogućnost otplate do 12 rata (PBZ)!

 

Regulator d.o.o. ovlašteni je serviser za Mitsubishi, Gree, Toshiba, Midea, Korel, Azuri, Samsung i  LG klimatizacijske uređaje, a za svaku kupovinu jamčimo besplatnu dostavu za Vukovarsko-srijemsku županiju uz povoljnu i stručnu ugradnju ovlaštenih servisera.

 

*Cijena uobičajene ugradnje klima uređaja iznosi 800,00 kn + PDV. Cijena  “Brze ugradnje” klima uređaja iznosi 1000,00 kn + PDV. Ponuda se odnosi na ugradnju do 3 metra razvoda cijevi. U cijenu nisu uključeni nosači, kao ni najam dizalice (ukoliko je potreban).

Povezane Vijesti

AroTHERM Split dizalica topline

AroTHERM Split dizalica topline

Vaillant dizalice topline najbolji su primjer idealnog iskorištavanja obnovljivih izvora energije. One iskorištavaju...

Pin It on Pinterest

Share This