Proizvodi

Nova vrhunska klima iz Mitsubishi Electric – MSZ – HR

ŽMitsubishi klima na zidu u dnevnoj sobi

Mitsubishi Electric nametnuo se kao jedna od vodećih svjetskih kompanija u proizvodnji klimatizacijskih sustava. Korporacija promovira održivi razvoj i predana je zaštiti i očuvanju globalnog okoliša kroz tehnologiju, kroz sve svoje poslovne aktivnosti i postupke svojih zaposlenika.

U neprestanoj težnji za zadovoljenjem potreba svojih kupaca, prvi su na tržistu ponudili visoko napredne sustave s inverterom. Koristeći tehnologiju invertera, Mitsubishi Electric sustavi rade tako efikasno da ne troše energiju na pretjerano grijanje ili pretjerano hlađenje, čime se u velikoj mjeri smanjuju troškovi korištenja.

Novom serijom zidnih klima uređaja MSZ-HR Mitsubishi donosi poboljšanja za klasu povoljnijih uređaja. Nova MSZ-HR serija je izvrstan uređaj za dobru cijenu. Privlačan i osvježen dizajn sjajno će se uklopiti u sve tipove interijera, a tihi rad će cijeniti i najzahtjevniji korisnici.

Napredne funkcije modela MSZ-HR

Energetska učinkovitost

Inverterska tehnologija tvrtke Mitsubishi Electric prilagođena je automatskom podešavanju opterećenja u skladu s potrebama. Time se smanjuje prekomjerna potrošnja električne energije i energetski razred A++ za SEER (hlađenje) i A+ za SCOP (grijanje).

Wifi upravljanje

Nova generacija wifi kontrole, koja bez puno napora pruža korisnicima upravljanje njihovim uređajima, gdje god da se nalazili. Wi-Fi sučelje se spaja na vaš lokalni ruter, stoga preporučamo da je Wi-Fi sučelje profesionalno instalirano.

Multi-Split

Multi-split sustavi su namijenjeni učinkovitom grijanju ili hlađenju više odvojenih prostora.

Ostale funkcije:

  • visok energetski razred A++ kod hlađenja, A+ za grijanje, poboljšan SEER i SCOP (6,2-6,5 / 4,3)
  • tihi rad -21 dB (A)
  • lijep, ravan, elegantan dizajn
  • ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32
  • tjedni tajmer
  • “ECONO COOL” funkcija (ekonomično hlađenje sa smanjenim protokom zraka, 20% boljom energetskom učinkovitošću)
  • opcionalno – (Wi-Fi sučelje MAC-557IF-E) za daljinsko upravljanje putem Interneta pomoću računala, mobilnog telefona ili tableta
  • opcionalno – antialergijski filter s tehnologijom silver-ion (MAC-2370FT-E)
  • temperatura rada: hlađenje (-10˚C ~ 24˚C), grijanje (-10˚C ~ 46˚C)

Regulator Vinkovci ovlašteni je serviser Mitsubishi klima uređaja. U našoj poslovnici u Vinkovcima možete pronaći proizvode ovog renomiranog japanskog branda po najpovoljnijim cijenama uz ovlaštenu montažu i besplatnu dostavu za Vinkovce, Vukovar, Ilok, Županju i okolna mjesta.

Trebate li pomoć pri kupovini klima uređaja, obratite nam se s povjerenjem. Naši stručnjaci rado će Vas savjetovati kako odabrati uređaj koji odgovara Vašim potrebama.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)