Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Nova vrhunska klima iz Mitsubishi Electric – MSZ – HR

Mitsubishi klima na zidu u dnevnoj sobi

11/04/2019

Mitsubishi Electric nametnuo se kao jedna od vodećih svjetskih kompanija u proizvodnji klimatizacijskih sustava. Korporacija promovira održivi razvoj i predana je zaštiti i očuvanju globalnog okoliša kroz tehnologiju, kroz sve svoje poslovne aktivnosti i postupke svojih zaposlenika.

U neprestanoj težnji za zadovoljenjem potreba svojih kupaca, prvi su na tržistu ponudili visoko napredne sustave s inverterom. Koristeći tehnologiju invertera, Mitsubishi Electric sustavi rade tako efikasno da ne troše energiju na pretjerano grijanje ili pretjerano hlađenje, čime se u velikoj mjeri smanjuju troškovi korištenja.

Novom serijom zidnih klima uređaja MSZ-HR Mitsubishi donosi poboljšanja za klasu povoljnijih uređaja. Nova MSZ-HR serija je izvrstan uređaj za dobru cijenu. Privlačan i osvježen dizajn sjajno će se uklopiti u sve tipove interijera, a tihi rad će cijeniti i najzahtjevniji korisnici.

 

Napredne funkcije modela MSZ-HR

Energetska učinkovitost

Inverterska tehnologija tvrtke Mitsubishi Electric prilagođena je automatskom podešavanju opterećenja u skladu s potrebama. Time se smanjuje prekomjerna potrošnja električne energije i energetski razred A++ za SEER (hlađenje) i A+ za SCOP (grijanje).

Wifi upravljanje

Nova generacija wifi kontrole, koja bez puno napora pruža korisnicima upravljanje njihovim uređajima, gdje god da se nalazili. Wi-Fi sučelje se spaja na vaš lokalni ruter, stoga preporučamo da je Wi-Fi sučelje profesionalno instalirano.

Multi-Split

Multi-split sustavi su namijenjeni učinkovitom grijanju ili hlađenju više odvojenih prostora.

Ostale funkcije:

  • visok energetski razred A++ kod hlađenja, A+ za grijanje, poboljšan SEER i SCOP (6,2-6,5 / 4,3)
  • tihi rad -21 dB (A)
  • lijep, ravan, elegantan dizajn
  • ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32
  • tjedni tajmer
  • “ECONO COOL” funkcija (ekonomično hlađenje sa smanjenim protokom zraka, 20% boljom energetskom učinkovitošću)
  • opcionalno – (Wi-Fi sučelje MAC-557IF-E) za daljinsko upravljanje putem Interneta pomoću računala, mobilnog telefona ili tableta
  • opcionalno – antialergijski filter s tehnologijom silver-ion (MAC-2370FT-E)
  • temperatura rada: hlađenje (-10˚C ~ 24˚C), grijanje (-10˚C ~ 46˚C)

 

Regulator Vinkovci ovlašteni je serviser Mitsubishi klima uređaja. U našoj poslovnici u Vinkovcima možete pronaći proizvode ovog renomiranog japanskog branda po najpovoljnijim cijenama uz ovlaštenu montažu i besplatnu dostavu za Vinkovce, Vukovar, Ilok, Županju i okolna mjesta.

 

Trebate li pomoć pri kupovini klima uređaja, obratite nam se s povjerenjem. Naši stručnjaci rado će Vas savjetovati kako odabrati uređaj koji odgovara Vašim potrebama.

 

Povezane Vijesti

AroTHERM Split dizalica topline

AroTHERM Split dizalica topline

Vaillant dizalice topline najbolji su primjer idealnog iskorištavanja obnovljivih izvora energije. One iskorištavaju...

Pin It on Pinterest

Share This