Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Midea Kid Star – savršen klima uređaj za dječju sobu!

Midea Kid Star klima - klima savršena za dječju sobu

01/06/2018

Iz Midee nam stiže klima uređaj sjajnog dizajna i s naprednim funkcijama prilagođenim dječjim potrebama.

Uz upečatljiv dizajn Midea Kid Star ima infracrveni senzor i krilca koja usmjerevaju puhanje. Kid Star onemogućuje puhanje zraka direktno u djecu, prepoznaje ukoliko se dijete otkrije preko noći i tada prilagodi hlađenje nastalim uvjetimate tako ovaj klima uređaj pazi na dječje zdravlje. Uz Midea Kid Star klimu dobije se i posebno dizajnirani upravljač u obliku medvjedića.

 

Klimu Kid Star možete kupiti u našoj poslovnici u Vinkovcima uz ovlaštenu montažu i besplatnu dostavu za Vukovarsko-srijemsku županiju.

 

 

Midea je proizvođač klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Od lokalnog branda razvila se u internacionalni i inovativan brand, prepoznatljiv po kvaliteti, ekonomičnosti i funkcionalnosti. Svojim klima uređajima želi svakom kućanstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolišu, i udobnosti života potrošača.       

     

Osim za Midea klime Regulator d.o.o. ovlašteni je serviser za Mitsubishi, Gree, Toshiba, Korel, Azuri, Samsung, Vivax i LG klimatizacijske uređaje te u našoj ponudi možete pronaći sve proizvode spomenutih brandova po najpovoljnijim cijenama!

Povezane Vijesti

AroTHERM Split dizalica topline

AroTHERM Split dizalica topline

Vaillant dizalice topline najbolji su primjer idealnog iskorištavanja obnovljivih izvora energije. One iskorištavaju...

Pin It on Pinterest

Share This