Proizvodi

Midea Kid Star – savršen klima uređaj za dječju sobu!

klima midea vinkovci, ovlašteni midea servis, ovlaštena montaža midea klima

Iz Midee nam stiže klima uređaj sjajnog dizajna i s naprednim funkcijama prilagođenim dječjim potrebama.

Uz upečatljiv dizajn Midea Kid Star ima infracrveni senzor i krilca koja usmjerevaju puhanje. Kid Star onemogućuje puhanje zraka direktno u djecu, prepoznaje ukoliko se dijete otkrije preko noći i tada prilagodi hlađenje nastalim uvjetimate tako ovaj klima uređaj pazi na dječje zdravlje. Uz Midea Kid Star klimu dobije se i posebno dizajnirani upravljač u obliku medvjedića.

Klimu Kid Star možete kupiti u našoj poslovnici u Vinkovcima uz ovlaštenu montažu i besplatnu dostavu za Vukovarsko-srijemsku županiju.

Midea je proizvođač klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Od lokalnog branda razvila se u internacionalni i inovativan brand, prepoznatljiv po kvaliteti, ekonomičnosti i funkcionalnosti. Svojim klima uređajima želi svakom kućanstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolišu, i udobnosti života potrošača.       

     

Osim za Midea klime Regulator d.o.o. ovlašteni je serviser za Mitsubishi, Gree, Toshiba, Korel, Azuri, Samsung, Vivax i LG klimatizacijske uređaje te u našoj ponudi možete pronaći sve proizvode spomenutih brandova po najpovoljnijim cijenama!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)