Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Luksuzan i tehnološki savršen klima uređaj

Mitusubishi klime crvene, crne i bijele boje namontirane na zid jedna kraj druge

02/05/2018

   Mitsubishi Electric nametnuo se kao lider u proizvodnji klimatizacijskih sustava. Korporacija promovira održivi razvoj i predana je zaštiti i očuvanju globalnog okoliša kroz tehnologiju, kroz sve svoje poslovne aktivnosti i postupke svojih zaposlenika.

U neprestanoj težnji za zadovoljenjem potreba svojih kupaca, prvi su na tržistu ponudili visoko napredne sustave s inverterom. Koristeći tehnologiju invertera, Mitsubishi Electric sustavi rade tako efikasno da ne troše energiju na pretjerano grijanje ili pretjerano hlađenje, čime se u velikoj mjeri smanjuju troškovi korištenja.

No, Mitsubishi ne izrađuje samo efikasne i tehnološki napredne proizvode. Model MSZ-LN ističe se sofisticiranim dizajnom zbog kojeg se lako uklapa u najmodernije uređene prostorije.

 

Ugrađeno Wi-Fi sučelje

Unutarnja jedinica dolazi sa ugrađenim Wi-Fi sučeljem, čime se ne narušava njezin vanjski izgled, te ovoj jedinici daje dodatni dašak elegancije i luksuza.

 

Iznimno tihi rad

Razina buke unutarnje jedinice je vrlo niska, što osigurava miran i opuštajući prostor. Razina buke tijekom rada je samo 19 dB(A) za modele LN25/35

 

3D „I-see“ senzor

LN serija je opremljena s 3D „I-see“ senzorom – infracrveni senzor za mjerenje temperature u prostoriji. Osam vertikalno smještenih senzora radi 3D analizu temperature u prostoru. Takva analiza omogućuje uređaju procijeniti gdje se u prostoriji nalaze osobe, i nalaze li se u sobi uopće. Ova napredna tehnologija tako omogućuje neke zaista fascinantne funkcije. Prema želji može se odabrati funkcija „neizravnog“ puhanja, kako bi se izbjeglo direktno puhanje u osobe u prostoriji ta automatsko gašenje klime ukoliko nema osoba u prostoriji.

mitsubishi klima, MSZ-LN, klima uređaj

 

Plasma Quad Plus

Plasma Quad Plus filter je aktivni sustav za filtriranje s plazmom koji učinkovito iz zraka uklanja šest vrsta onečišćivača. Plasma Quad Plus uništava plijesan i alergene mnogo učinkovitije od Plasma Quad filtera. Ona hvata i PM2.5 i čestice manje od 2,5µm, stvarajući zdravi okoliš u kojem boravite.

 

Dvostruko krilce

Mitsubishi Electric dvostruka krilca razdvajaju strujanje uzraka na lijevu i desnu starnu. Ovako formirano strujanje zraka prolazi kroz cijelu prostoriju te dovodi klimatizirani zrak do osoba u najudaljenijim dijelovima prostorije.

 

Dvostruki premaz

Mitsubishi Electric dvostruki premaz izmjenjivača topline, ventilatora i prostora za usis zraka sprječava nakupljanje prašine, nečistoće, plijesni i neugodnog duhanskog mirisa u unutrašnjosti klima uređaja.

 


Noćni način rada

Kada se aktivira Noćni način rada pomoću bežičnog daljinskog upravljača, klima uređaj će se prebaciti na sljedeće postavke:

Svjetlo indikatora rada će postati slabije.
● Zvučni signal će biti onemogućen.
● Razina buke vanjske jedinice pasti će
za 3 dB(A) niže od nominalne vrijednost

 


Visoka energetska učinkovitost

Optimalne performanse grijanja/hlađenja jedna su od karakteristika MSZ-LN serije. Modeli kapaciteta od 25 do 50, postižu „Rang A+++“ kod SEER-a, dok istovremeno modeli kapaciteta od 25 do 35 postižu izuzetni visoku SCOP vrijednost, „Rang A+++“.

 

R32 rashladno sredstvo

Mitsubishi Electric aktivno radi na uvođenju novog rashladnog sredstva R32 kako bi suzbio efekt globalnog zatopljenja te očuvao okoliš.

Luksuzan i tehnološki savršen klima uređaj 1

 

Regulator d.o.o. ovlašteni je serviser Mitsubishi klima uređaja, a u našoj poslovnici u Vinkovcima možete pogledati izložbene primjerke Mitsubishi MSZ-LN modela u crvenoj i bijeloj boji. Dodajmo da smo za naše kupce osigurali besplatnu dostavu za Vukovarsko-srijemsku županiju.

 

Povezane Vijesti

AroTHERM Split dizalica topline

AroTHERM Split dizalica topline

Vaillant dizalice topline najbolji su primjer idealnog iskorištavanja obnovljivih izvora energije. One iskorištavaju...

Pin It on Pinterest

Share This