Proizvodi

Luksuzan i tehnološki savršen klima uređaj

mitsubishi klima, MSZ-LN, klima uređaj

   Mitsubishi Electric nametnuo se kao lider u proizvodnji klimatizacijskih sustava. Korporacija promovira održivi razvoj i predana je zaštiti i očuvanju globalnog okoliša kroz tehnologiju, kroz sve svoje poslovne aktivnosti i postupke svojih zaposlenika.

U neprestanoj težnji za zadovoljenjem potreba svojih kupaca, prvi su na tržistu ponudili visoko napredne sustave s inverterom. Koristeći tehnologiju invertera, Mitsubishi Electric sustavi rade tako efikasno da ne troše energiju na pretjerano grijanje ili pretjerano hlađenje, čime se u velikoj mjeri smanjuju troškovi korištenja.

No, Mitsubishi ne izrađuje samo efikasne i tehnološki napredne proizvode. Model MSZ-LN ističe se sofisticiranim dizajnom zbog kojeg se lako uklapa u najmodernije uređene prostorije.

Ugrađeno Wi-Fi sučelje

Unutarnja jedinica dolazi sa ugrađenim Wi-Fi sučeljem, čime se ne narušava njezin vanjski izgled, te ovoj jedinici daje dodatni dašak elegancije i luksuza.

Iznimno tihi rad

Razina buke unutarnje jedinice je vrlo niska, što osigurava miran i opuštajući prostor. Razina buke tijekom rada je samo 19 dB(A) za modele LN25/35

3D „I-see“ senzor

LN serija je opremljena s 3D „I-see“ senzorom – infracrveni senzor za mjerenje temperature u prostoriji. Osam vertikalno smještenih senzora radi 3D analizu temperature u prostoru. Takva analiza omogućuje uređaju procijeniti gdje se u prostoriji nalaze osobe, i nalaze li se u sobi uopće. Ova napredna tehnologija tako omogućuje neke zaista fascinantne funkcije. Prema želji može se odabrati funkcija „neizravnog“ puhanja, kako bi se izbjeglo direktno puhanje u osobe u prostoriji ta automatsko gašenje klime ukoliko nema osoba u prostoriji.

mitsubishi klima, MSZ-LN, klima uređaj

Plasma Quad Plus

Plasma Quad Plus filter je aktivni sustav za filtriranje s plazmom koji učinkovito iz zraka uklanja šest vrsta onečišćivača. Plasma Quad Plus uništava plijesan i alergene mnogo učinkovitije od Plasma Quad filtera. Ona hvata i PM2.5 i čestice manje od 2,5µm, stvarajući zdravi okoliš u kojem boravite.

Dvostruko krilce

Mitsubishi Electric dvostruka krilca razdvajaju strujanje uzraka na lijevu i desnu starnu. Ovako formirano strujanje zraka prolazi kroz cijelu prostoriju te dovodi klimatizirani zrak do osoba u najudaljenijim dijelovima prostorije.

Dvostruki premaz

Mitsubishi Electric dvostruki premaz izmjenjivača topline, ventilatora i prostora za usis zraka sprječava nakupljanje prašine, nečistoće, plijesni i neugodnog duhanskog mirisa u unutrašnjosti klima uređaja.


Noćni način rada

Kada se aktivira Noćni način rada pomoću bežičnog daljinskog upravljača, klima uređaj će se prebaciti na sljedeće postavke:

Svjetlo indikatora rada će postati slabije.
● Zvučni signal će biti onemogućen.
● Razina buke vanjske jedinice pasti će
za 3 dB(A) niže od nominalne vrijednost


Visoka energetska učinkovitost

Optimalne performanse grijanja/hlađenja jedna su od karakteristika MSZ-LN serije. Modeli kapaciteta od 25 do 50, postižu „Rang A+++“ kod SEER-a, dok istovremeno modeli kapaciteta od 25 do 35 postižu izuzetni visoku SCOP vrijednost, „Rang A+++“.

R32 rashladno sredstvo

Mitsubishi Electric aktivno radi na uvođenju novog rashladnog sredstva R32 kako bi suzbio efekt globalnog zatopljenja te očuvao okoliš.

Regulator d.o.o. ovlašteni je serviser Mitsubishi klima uređaja, a u našoj poslovnici u Vinkovcima možete pogledati izložbene primjerke Mitsubishi MSZ-LN modela u crvenoj i bijeloj boji. Dodajmo da smo za naše kupce osigurali besplatnu dostavu za Vukovarsko-srijemsku županiju.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)