Proizvodi

Inovativni WC s funkcijom bidea

Tece, njemački proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava, prisutan je na tržištu već više od 30 godina. Slogan ove obiteljske tvrtke je “Close to you” te su u Teceu orijentirani ka razvijanju modernijih, jednostavnijih i ekonomičnijih sustava. Rezultat toga su stalne inovacije na području sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava. Kada smo pisali o podnom grijanju spominjali smo TECE Smartfloor sustav, a sada ćemo vam predstaviti TECEOne, pametni WC s funkcijom bidea.

TECEone – karakteristike

  • Ugodna intimna higijena s toplom vodom
  • Bez spremnika za vodu, bez priključka za struju, bez bojlera
  • Moderan dizajn s dva kotačića na svakoj strani, jedan za regulaciju protoka vode, drugi za regulaciju temperature
  • Jednostavan za čišćenje i održavanje

Tece proizvodi ističu se inovativnošću, suvremenim dizajnom, vrhunskom kvalitetom i pristupačnim cijenama. Regulator d.o.o. u svojoj ponudi ima kompletan asortiman tvrtke Tece – od sanitarnih i cijevnih sustava do sustava odvodnje – te je jedini ovlašteni distributer i serviser za Tece proizvode u Vukovarsko-srijemskoj županiji. U našoj poslovnici u Vinkovcima uz pomoć virtualnog programa nudimo jedinstvenu personalizaciju sustava za podno grijanje te sustava ugradnje kanalica za tuš – na taj način jednostavno možete saznati koliko točno materijala vam je potrebno za spomenute radove.


Ukoliko tražite inovativna i moderna, no cjenovno pristupačna rješenja, bilo da je riječ o grijanju, klimatizaciji, sanitarijama ili vodovodnim sustavima, obratite nam se s povjerenjem.

Regulator se dugogodišnjim i kvalitetnim radom te konstantim usavršavanjem nametnuo kao vodeća tvrtka na području grijanja i klimatizacije u Vukovarsko-srijemskoj županiji (Vinkovci, Vukovar, Ilok, Županja).

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)