Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Inovativni WC s funkcijom bidea

Prikaz wc-a s funkcijom bidea

10/01/2018

Tece, njemački proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava, prisutan je na tržištu već više od 30 godina. Slogan ove obiteljske tvrtke je “Close to you” te su u Teceu orijentirani ka razvijanju modernijih, jednostavnijih i ekonomičnijih sustava. Rezultat toga su stalne inovacije na području sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava. Kada smo pisali o podnom grijanju spominjali smo TECE Smartfloor sustav, a sada ćemo vam predstaviti TECEOne, pametni WC s funkcijom bidea.

 

Inovativni WC s funkcijom bidea 1 Inovativni WC s funkcijom bidea 2Inovativni WC s funkcijom bidea 3

 

TECEone – karakteristike

  • Ugodna intimna higijena s toplom vodom
  • Bez spremnika za vodu, bez priključka za struju, bez bojlera
  • Moderan dizajn s dva kotačića na svakoj strani, jedan za regulaciju protoka vode, drugi za regulaciju temperature
  • Jednostavan za čišćenje i održavanje

 

Tece proizvodi ističu se inovativnošću, suvremenim dizajnom, vrhunskom kvalitetom i pristupačnim cijenama. Regulator d.o.o. u svojoj ponudi ima kompletan asortiman tvrtke Tece – od sanitarnih i cijevnih sustava do sustava odvodnje – te je jedini ovlašteni distributer i serviser za Tece proizvode u Vukovarsko-srijemskoj županiji. U našoj poslovnici u Vinkovcima uz pomoć virtualnog programa nudimo jedinstvenu personalizaciju sustava za podno grijanje te sustava ugradnje kanalica za tuš – na taj način jednostavno možete saznati koliko točno materijala vam je potrebno za spomenute radove.


Ukoliko tražite inovativna i moderna, no cjenovno pristupačna rješenja, bilo da je riječ o grijanju, klimatizaciji, sanitarijama ili vodovodnim sustavima, obratite nam se s povjerenjem.

Regulator se dugogodišnjim i kvalitetnim radom te konstantim usavršavanjem nametnuo kao vodeća tvrtka na području grijanja i klimatizacije u Vukovarsko-srijemskoj županiji (Vinkovci, Vukovar, Ilok, Županja).

Povezane Vijesti

AroTHERM Split dizalica topline

AroTHERM Split dizalica topline

Vaillant dizalice topline najbolji su primjer idealnog iskorištavanja obnovljivih izvora energije. One iskorištavaju...

Pin It on Pinterest

Share This