Proizvodi

Vaillant inverter klima climaVAIR plus VAI 8

Vaillant klima uređaji prilagođeni su životnim potrebama korisnika, a odlikuje ih jednostavno rukovanje i održavanje što korisniku omogućuje maksimalnu udobnost kroz cijelu godinu! Jedan od takvih klima uređaja je i ClimaVAIR plus VAI 8 inverter klima uređaj.

ClimaVAIR plus VAI 8 može se pohvaliti vrhunskim modernim dizajnom, a zahvaljujući njegovim kompaktnim dimenzijama i elegantnim linijama savršeno će se uklopiti u svaki dom! Ovaj će se klima uređaj pobrinuti za maksimalnu udobnost Vašeg doma tijekom cijele godine jer pruža mogućnost grijanja, hlađenja, ventilacije i odvlaživanja, a izuzetno je energetski učinkovit i spada u energetski razred učinkovitosti do A++.

Funkcije climaVAIR plus VAI 8 inverter klima uređaja

Ovaj će Vam klima uređaj osigurati postizanje željene temperature u najkraćem mogućem vremenu zahvaljujući TURBO funkciji, a noću dok spavate on se automatski podešava i održava idealnu temperaturu. Unutarnja jedinica ima jasan i pregledan zaslon, a daljinski upravljač bogat je raznim funkcijama koje će olakšati i pojednostaviti postavljanje optimalne temperature u domu. Neke od funkcija kojima možete upravljati preko daljinskog upravljača su:

  • Funkcija spavanja – Temperatura se povećava ili smanjuje za 2°C tijekom prva dva sata, a narednih sati se održava.
  • Funkcija uštede energije – Unutarnja jedinica održava temperaturu ispod 27°C kako bi se izbjeglo zagrijavanje kuće.
  • Funkcija “I Feel” – Učitava temperaturu u neposrednoj blizini daljinskog upravljača zahvaljujući senzoru temperature koji se nalazi na daljinskom upravljaču.
  • Funkcija zaključavanja zbog djece – Blokira sve funkcije na daljinskom upravljaču.

Osim navedenih, climaVAIR plus VAI 8 bogat je mnogim drugim funkcijama koje možete pronaći u Vaillant prospektu .

Vaillant se pobrinuo i za vizualni prikaz svih funkcija ovog klima uređaja u videu koji prilažemo:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=4GtOLtwOPF4&feature=emb_title

Regulator Vinkovci ponosan je član posebne skupine ovlaštenih servisa pod nazivom Vaillant Servis Sistem. U našoj poslovnici možete pronaći sve Vaillant proizvode po sjajnim uvjetima kupovine uz ovlaštenu montažu i besplatnu dostavu za Vinkovce, Vukovar, Ilok, Županju, Osijek i okolna mjesta.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)