Proizvodi

Centrometal peći i kotlovi – proizvodi izvrsne kvalitete u našoj ponudi

Centrometal d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih proizvođača termotehničke opreme. Tvrtka osnovana davne 1965. godine kao obrt za montažu i sustave centralnog grijanja godinama se usavršavala i specijalizirala te danas na tržište stavlja proizvode provjerene kvalitete i visoke učinkovitosti. Centrometal d.o.o. danas broji preko 200 zaposlenika te posluje na tržištima tridesetak europskih zemalja, a u pet od njih ima organiziranu vlastitu servisnu službu.

Regulator d.o.o. ovlašteni je serviser za Centrometal proizvode te u našoj ponudi možete pronaći kompletan asortiman spomenutog proizvođača. Valja istaknuti da puštanjem u pogon proizvoda od strane ovlaštenog servisera, kao i servisiranjem proizvoda kod ovlaštenog servisera, zadržavate jamstvo proizvođača.

Za sve Centrometal proizvode vršimo besplatnu dostavu na području Vukovarsko-srijemske županije (Vinkovci, Vukovar, Ilok, Županja te okolna mjesta), a iz asortimana izdvajamo:

Sobne peći CentroPelet  (Z6, Z12 i ZR12)

Sobne peći CentroPelet  (Z6, Z12 i ZR12)Pelet sobne peći CentroPelet Z su toplozračne peći na drvene pelete namijenjene za grijanje prostorije zrakom uz pomoć ugrađenog ventilatora. Čelične su konstrukcije, modernog dizajna i visoke učinkovitosti. CentroPelet Z12/ZR12 se serijski isporučuje s daljinskim upravljačem. Daljinski upravljač za CentroPelet Z6 se mora dodatno naručiti. Serijski se isporučuju sa digitalnom regulacijom preko koje se može upravljati radom peći. Velika im je prednost jednostavno korištenje i održavanje te ugradnja (nema potrebe za radijatorima, cijevima…).

Više o proizvodu.

Kompaktni toplovodni kotlovi CentroPelet ZVB 16-32

Kompaktni toplovodni kotao CentroPelet ZVBKompaktni toplovodni kotlovi CentroPelet ZVB su kotlovi loženi drvenim peletom. Namijenjeni su za toplovodno grijanje od najmanjih pa do objekata srednje veličine. Čelične su konstrukcije, modernog dizajna i visoke učinkovitosti.
U kotlove je ugrađen plamenik za izgaranje drvenih peleta sa funkcijom automatske potpale te digitalna kotlovska regulacija koja vodi ventilator dimnih plinova prema temperaturama dima i kotlovske vode. Isporučuju se sa ugrađenom pumpom, sigurnosnim ventilom, odzračnim lončićem, presostatom te ekspanzijskom posudom. Spremnik peleta sastavni je dio kotla.

Više o proizvodu

Kombinirani kotao EKO-CK P (14–110 kW)

Kombinirani kotao EKO-CK PEKO-CK P nazivnog toplinskog učina od 14 do 110 kW predviđeni su za loženje krutim gorivom, peletima, uljem ili plinom. Namijenjeni su grijanju od najmanjih pa do velikih objekata bilo kao osnovni izvor topline ili, što je danas sve češći slučaj, kao alternativni izvor. Prepoznatljivi su po uspješnom spoju modernih tehnologija i kvalitetnih gradbenih materijala s jednostavnošću ugradnje i korištenja.
Niz provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Mogućnost jednostavne ugradnje opreme na pelete, ulje ili plin predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova. Izrađeni s u skladu s Europskom normom EN 303-5.

Više o proizvodu

Za cijene proizvoda te upite o ostalim Centrometal proizvodima i detaljima kupovine kontaktirajte nas (mail: [email protected], tel: +385 32 331 382) ili nas posjetite u poslovnici u Ullici Bana Jelačića 13 u Vinkovcima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)