Proizvodi

AroTHERM Split dizalica topline

Vaillant dizalice topline najbolji su primjer idealnog iskorištavanja obnovljivih izvora energije. One iskorištavaju energiju sunca koja se nalazi u zraku, tlu i podzemnim vodama te ju koriste kao izvor energije za grijanje kuće zimi i hlađenje kuće ljeti.

Također, osiguravaju pripremu tople vode tijekom čitave godine, a nepostojeće emisije CO2 čine ih ekološki prihvatljivima. Jedna od takvih dizalica topline je aroTHERM Split dizalica topline zrak/voda!

Prednosti aroTHERM Split dizalice topline

AroTherm Split visoko je učinkovit u raznim izvedbama zbog visoke kvalitete proizvodnje koja Vam osigurava kvalitetno i efikasno grijanje i hlađenje.

Ova dizalica topline se sastoji od dvije jedinice, vanjske i unutarnje. Vanjska se jedinica postavlja na zid kuće ili u vrt, a unutarnja jedinica u unutrašnjost kuće (zbog uštede prostora najčešće se postavlja u podrum kuće).

U slučaju adaptacije, AroTHERM dizalica topline može se integrirati u već postojeći sustav grijanja na ulje ili plin, a u novogradnji se bez problema može ugraditi i koristiti kao jedini generator topline. Također, omogućeno je i jednostavno upravljanje uređajem preko aplikacije na pametnom telefonu bez obzira gdje se nalazite!

Vanjska i unutarnja jedinica aroTHERM Split mogu se postaviti i na udaljenosti od 25 metara jedna od druge. Na taj način ćete sigurno pronaći prikladno mjesto za svoju dizalicu topline!

Vanjska jedinica aroTHERM Split dizalice topline postavlja se čak do 25 metara udaljenosti od unutarnje jedinice koja se postavlja u Vašem domu, a hidraulička jedinica je veličine hladnjaka i tako osigurava uštedu prostora i laganu pripremu potrošne tople vode.

Integrirani spremnik ima zapremninu od 190 litara, a ako ipak trebate više tople vode, uvijek možete zidni hidraulički modul kombinirati sa spremnikom tople vode uniSTOR koji ima zapremninu do 500 litara i omogućuje istovremeno korištenje više izljevnih mjesta.

AroTHERM Split odlikuje i tih način rada!

Uz izuzetnu štedljivost, velika prednost Vaillantovog aroTHERM sustava je i to što je izuzetno tih!

Vaillant je omogućio i testiranje razine buke koju stvara aroTHERM Split. Jednostavno kliknite na simulator i provjerite koliko glasno radi ova dizalica topline na udaljenosti od svega nekoliko metara, te koliko se čuje iz unutrašnjosti Vaše kuće!

Naime, razina buke koju stvara unutarnja nije glasnija od zvuka modernog hladnjaka, a vanjska jedinica se jedva čuje na udaljenost od nekoliko metara!

To je izuzetna prednost sustava, posebice ako se koristi u naseljenim područjima. Ne morate se bojati da će ovaj sustav stvarati problem u gradskim zonama zbog ograničenja buke!

Upravljanje sustavom putem pametnog telefona

Mobilna aplikacija multiMATIC omogućuje Vam da pristupite svom Vaillant sustavu bez obzira na to gdje se nalazite!

Upravljajte dizalicama topline, ventilacijom i solarnim sustavom jednostavnim dodirom prsta na zaslonu svog pametnog telefona ili tableta!

Regulator Vinkovci ponosan je član posebne skupine ovlaštenih servisa pod nazivom Vaillant Servis Sistem. U našoj poslovnici možete pronaći sve Vaillant proizvode po sjajnim uvjetima kupovine uz ovlaštenu montažu i besplatnu dostavu za Vinkovce, Vukovar, Ilok, Županju, Osijek i okolna mjesta.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)