Vaillant sensoHOME VRT 380 digitalni modulacijski sobni termostat

16 %

187,13, preporučena cijena

157,19 

, Web cijena 

*Cijena isključivo vrijedi za kupovinu preko Web shopa, te za gotovinsko, jednokratno kartično i virmansko plaćanje.
SKU: 100126
brza dostava

Brza dostava

Preko 2500 proizvoda

Web podrška

sigurna kupovina

Sigurna kupovina

  • Regulacija sobne temperature s jednim krugom grijanja
  • Vremensko programiranje grijanja te pripreme potrošne tople vode
  • Monokristani TFT zaslon s tekstualnim porukama
  • Kontrola temperature sobe pomoću aplikacije sensoAPP

Preuzmite kontrolu i pouzdajte se u visoku Njemačku kvalitetu: Vaillant sobni termostat sensoHOME sa svojim intuitivnim konceptom rada garantira maksimalnu udobnost uz nekoliko koraka.

 

Vaš osobni asistent za udobnost

 

Kako bi ste svoj dom učinili maksimalno udobnim sensoHOME sadrži 12 različitih vremenski programa. Također, na raspolaganju je i osobni asistent koji će Vam olakšati proces vremenskog programiranje. Kroz samo nekoliko minuta, putem jednostavnih pitanja o Vašim životnim navikama, asistent će konfigurirati Vaš idealan profil.

 

sensoAPP aplikacija

 

Kombinirajući sensoHOME termostat s komunikacijskom internet jedinicom sensoNET VR 921, sustavom grijanja je moguće upravljati i putem pametnog telefona te besplatne aplikacije sensoAPP. Nova aplikacija nudi jednostavnu primjenu te podešavanje prema individualni potrebama i zahtjevima.

 

Jednostavnost rukovanja

 

Uživajte u modernom dizajnu koji će se savršeno integrirati u moderne životne prostore: novi sensoHOME sadrži zaslon visoke rezolucije, četiri tipke osjetljive na dodir te klizni izbornik. Jasna struktura izbornika te dodatni gumb za više informacija jamče jednostavnost rukovanja. Uz samo nekoliko koraka odredite svoju idealnu temperaturu.

 

Adaptivna krivulja grijanja

 

Kombinirajući sensoHOME termostat s vanjskim temperaturnim osjetnikom, regulaciju temperature moguće je podesiti i prema krivulji grijanja. Termostat će odabrati najučinkovitiju krivulju grijanja u zavisnosti od odaziva sustava grijanja te brzine postizanja sobne temperature.

 

Bežična varijanta termostata

 

Kod ugradbenih situacija gdje nije moguće provući kabel, korisnicima je na raspolaganju i bežična varijanta ovog termostata pod nazivom VRT 380f. Termostat se sastoji od predajnika koji se smješta pored bojlera, te od bežičnog termostat koji se smješta na zid dnevnog boravka.

 

Težina 1 kg
Tip proizvoda

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.