Ivar sobni termostat cubodomo starter pack

25 %

266,61 (2.008,77 kn), preporučena cijena

199,96  (1.506,60 kn)

, Web cijena 

*Cijena isključivo vrijedi za kupovinu preko Web shopa, te za gotovinsko, jednokratno kartično i virmansko plaćanje.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 12468

Na zalihi

brza dostava

Brza dostava

Preko 2500 proizvoda

Web podrška

sigurna kupovina

Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Osnovni paket CUBODOMO sadrži CUBE odnosno kocku koja prikuplja sve potrebne informacije. Informacije prikuplja od sondi odnosno od sonde s relejom koja također dolazi u osnovnom paketu. Korisnik bira željenu temperaturu putem svog pametnog telefona ili tableta koji odašilju informaciju CUBE-u odnosno kocki putem Wi-fi- mreže.  Sonda s relejom koja mjeri temperaturu sadrži senzor temperature ali i mogućnost paljenja i gašenja kotla.

Cubodomo omogućava podešavanje temperature u svim kućnim prostorijama pretvarajući pametne telefone i tablete u uređaje s funkcijom termostata.

CUBODOMO omogućava kontrolu i podešavanje temperature u svakoj prostoriju u stambenom prostoru, no ta mogućnosti iziskiva postavljanje aktuatora na radijatore u svakoj prostoriji. Korisniku se nudi mogućnost instalacije i dodatnih sondi bez releja pored osnovnog pakiranja i aktuatora na radijatorima. Dodatne sonde pridonose točnijem mjerenju temperature u prostoriji.

Zahvaljujući aktuatorima moguće je podijeliti stambeni prostor u nekoliko zona. Na ovaj način moguće je kontrolirati svaki radijator i time svaku prostoriju.

Težina 2,0 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.