Centrometal uljno/plinski kotao EKO-CUP M3 Bg 35 s bojlerom

20 %

1.705,00, preporučena cijena

1.364,00 

, Web cijena 

*Cijena isključivo vrijedi za kupovinu preko Web shopa, te za gotovinsko, jednokratno kartično i virmansko plaćanje.
SKU: 102950

Dostupno uz narudžbu

brza dostava

Brza dostava

Preko 2500 proizvoda

Web podrška

sigurna kupovina

Sigurna kupovina

OPIS PROIZVODA

Čelični toplovodni kotlovi EKO-CUP M3 Bg nazivnog toplinskog učina 35 kW suvremenog su dizajna i prepoznatljivi po visokom stupnju iskorištenja i maloj emisiji produkata izgaranja, što je rezultat stalnog usavršavanja konstrukcije, modernih tehnologija izrade i kvalitetnih materijala gradnje. Niz provjerenih tehničkih rješenja čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Troprolazni sustav dimnih plinova osnovni je razlog što ih možemo nazvati “štedljivim”.
Posebnost EKO-CUP M3 Bg kotlova je ugrađen bojler potrošne tople vode potopljen u kotlovskoj vodi. Ova posebnost čini ga izuzetno zanimljivim, jer je postojeća regulacija kotla dovoljna da u bojleru potrošna topla voda bude stalno zagrijana.

KARAKTERISTIKE PROIZVODA

Toplovodni kotao za centralno grijanje s troprolaznim sustavom dimnih plinova, učina 25-35 kW.
Štedljiv i ekološki prihvatljiv, s visokim stupnjem iskorištenja.
Ugrađeni turbulatori omogućuju bolji prijelaz topline s dimnih plinova na kotlovsku vodu, regulaciju otpora ložišta, regulaciju izlazne temperature dimnih plinova, odnosno kvalitetno usklađivanje rada kotla-plamenika-dimnjaka.
Veliki sadržaj vode u kotlu smanjuje broj uključenja i produžuje vijek trajanja plamenika te štedi energiju.
Ožičenje kotla i upravljačke ploče s osnovnom kotlovskom regulacijom tvornički je izvedeno, pripremljena su mjesta za ugradnju automatskih regulatora grijanja vođenih vanjskom temperaturom.
Osnovna kotlovska regulacija upravlja radom jednostupanjskog plamenika prema zadanoj temperaturi vode u kotlu.
Posebna odlika su kvalitetna toplinska i zvučna izolacija kotla.
Kotlovska vrata s navojnim provrtima pripremljena su za ugradnju plamenika te se mogu otvarati na lijevu i desnu stranu za 90° što omogućuje jednostavno i brzo čišćenje kotla.
Isporučuje se zasebno tijelo kotla, zasebno oplata s toplinskom izolacijom što omogućuje jednostavan transport i ugradnju kotla.
Kotao je proizveden u skladu s normom ISO 9001 i ISO 14001.

Posebnosti kotla EKO-CUP M3 Bg:

Toplovodni kotao za centralno grijanje s ugrađenim bojlerom potrošne tople vode potopljenim u kotlovskoj vodi i troprolaznim sustavom dimnih plinova, učina 25-35 kW.
Bojler potrošne tople vode izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti, a potopljenost bojlera omogućuje brzo zagrijavanje cjelokupne količine potrošne tople vode.
Ugrađeni bojler potrošne tople vode u kotlu smanjuje investiciju za cijenu cirkulacijske pumpe, koja bi bila potrebna kada bi se bojler nalazio izvan kotla.
Regulacija kotla dovoljna je za regulaciju temperature potrošne tople vode te nije potrebna dodatna investicija.

Težina 220 kg
Dimenzije 127,5 × 58,0 × 125,5 cm
Snaga

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.