Centrometal ELEKTRO-KOTAO El-Cm ePlus 6 kW

D

0,00, preporučena cijena

, Web cijena 

*Cijena isključivo vrijedi za kupovinu preko Web shopa, te za gotovinsko, jednokratno kartično i virmansko plaćanje.
SKU: 49080
brza dostava

Brza dostava

Preko 2500 proizvoda

Web podrška

sigurna kupovina

Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Čelični toplovodni elektro kotlovi El-Cm ePlus, nazivnog toplinskog učina 6 kW predviđeni su za zagrijavanje manjih kuća ili stanova kao samostalni ili kao pomoćni izvor topline na električnu energiju.
Danas se sve više koriste i za zagrijavanje potrošne tople vode u akumulacijskim bojlerima, spajanjem na cijevni izmjenjivač bojlera. Kotlovi su opremljeni cirkulacijskom pumpom, ekspanzijskom posudom, modernom modulirajućom digitalnom regulacijom te potrebnim sigurnosnim elementima.

Bešuman rad i moderan dizajn čini ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju ventilaciju ili dimnjak. Korištenje modernih tehnologija izrade, kvalitetnih materijala gradnje te provjerenih tehničkih rješenja koja uključuju i sve prednosti modulirajuće regulacije rada elektrogrijača, čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu.

Karakteristike proizvoda

  • Toplovodni kotao predviđen za grijanje na električnu energiju, nazivnog toplinskog učina 6 kW.
  • U elektro-kotlove serijski se ugrađuje: tijelo kotla s elektrogrijačima, elektronika, cirkulacijska pumpa, ekspanzijska posuda, sigurnosni elementi (sigurnosni ventil, sigurnosni termostat i tlačna sklopka), slavina za punjenje i pražnjenje te modulirajuća digitalna regulacija.
  • Modulirajuća digitalna regulacija optimalno vodi rad elektrogrijača tako da optimizira potrošnju električne energije sa učinom elektro kotla.
  • Bešuman rad, moderan dizajn i male dimenzije čine ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju niti ventilaciju niti dimnjak.
  • Male su težine i jednostavno se ugrađuju.
  • Kotlovi El-Cm ePlus su kao “kotlovnice” u malom, jer su im svi bitni dijelovi integrirani u kompaktno kućište.

 

Težina 25 kg
Dimenzije 23 × 43 × 71 cm
Energetska učinkovitost

EN boja

Snaga

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.