Montaža i servis

Puštanje u pogon aroTHERM dizalice topline

Toplinske pumpe, ili popularnije dizalice topline, postaju sve zastupljeniji način grijanja u Europi, a posljednjih godina i u Hrvatskoj. One koriste geotermalnu energiju iz zemlje, podzemnih voda ili zraka te preko sustava grijanja prenose toplinu u stambeni prostor. Toplinske pumpe ne proizvode štetne plinove te rade vrlo učinkovito čak i na niskim vanjskim temperaturama. Kao ovlašteni Vaillant servis i član Vaillant Servisne Mreže prošli tjedan smo u pogon pustili Vaillant aroTHERM dizalicu topline zrak/voda koja će zimi grijati a ljeti hladiti obiteljski dom u mjestu Lovas u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Monoblok inverterska dizalica topline zrak/voda

Inverterska dizalica topline aroTHERM služi za grijanje i hlađenje unutarnjih prostora te za pripremu potrošne tople vode. Moguće ju je i kombinirati sa solarnim sustavim za PTV kada je u kombinaciji s odgovarajućim solarnim spremnikom. Inverterska dizalica topline aroTHERM sadrži rotacijski klipni kompresor s inverterskom tehnologijom. Taj kompresor omogućava dulji pogonski rad istog, osigurava konstantu temperature i prilagođava učinak trenutnim toplinskim gubicima objekta. Također, rad ove dizalice topline je izrazito tih, u što se možete uvjeriti u videu:

Osim cijene goriva, postoji još jedan faktor koji utječe na troškove sustava grijanja. Dio troška je također i električna energija koju sustav koristi za rad. Crpka troši najviše struje, pa je Vaillant razvio visokoučinkovitu crpku koja spada u razred energetske učinkovitosti A. Ta se crpka kontinuirano prilagođava potrebama sustava grijanja, a tako smanjuje potrošnju električne energije za čak 70%!

Takvom crpkom štedite novac, ali i pomažete očuvanju okoliša zbog poboljšane energetske učinkovitosti!

Ovlašteno puštanje u pogon aroTHERM monoblok dizalice topline

U galeriji fotografija možete pogledati kako je izgledalo ovlašteno puštanje u pogon Vaillant aroTHERM dizalice topline:

Regulator Vinkovci ponosan je član posebne skupine ovlaštenih servisa pod nazivom Vaillant Servis Sistem. U našoj poslovnici možete pronaći sve Vaillant proizvode po sjajnim uvjetima kupovine uz ovlaštenu montažu i besplatnu dostavu za Vinkovce, Vukovar, Ilok, Županju, Osijek i okolna mjesta.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)