Montaža i servis

Instalacija Danfoss Link™ CC središnjeg upravljača sustavom grijanja

Danfoss Link™ bežični je upravljački sustav za različite sustave grijanja. Središnja je upravljačka jedinica Danfoss Link™ CC (Central Controller) opremljena zaslonom u boji osjetljivim na dodir te putem nje možete upravljati cijelom instalacijom. Danfoss Link™ CC bežično komunicira sa svim ostalim Link uređajima u instalaciji.

Danfoss Link™ CC može se instalirati s PSU napajanjem (zidno napajanje) ili NSU adapterom (mrežno
napajanje).

Nakon instalacije uređaja i postavljanja temeljnih postavki na red dolaze dodatne postavke – spajanje uređaja i dodavanje soba kako bi imali prikaz temperatura i mogućnost reguliranja temperature u svakoj prostoriji. Preporučeno je izraditi plan cijele instalacije, na kojem se vidi pojedinačna lokacija i vrsta svih jedinica u odnosu na raspored prostorije.

Danska tvrtka Danfoss je jedan od najvećih industrijskih tvrtki u toj zemlji. Danfoss je lider u istraživanju, razvoju i proizvodnji, prodaji i servisu mehaničkih i elektroničkih komponenti za nekoliko industrija, između ostaloga i grijanje i centralno grijanje te rashladnu tehniku omogućujući korisnicima veći komfor, višu razinu sigurnosti te manje troškove.

U poslovnici tvrtke Regulator u Vinkovcima možete pronaći sve proizvode tvrtke Danfoss uz sjajne uvjete kupovine, besplatnu dostavu za Vukovarsko-srijemsku županiju te povoljnu i stručnu ugradnju naših servisera. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)