Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Instalacija Danfoss Link™ CC središnjeg upravljača sustavom grijanja

07/10/2019

Danfoss Link™ bežični je upravljački sustav za različite sustave grijanja. Središnja je upravljačka jedinica Danfoss Link™ CC (Central Controller) opremljena zaslonom u boji osjetljivim na dodir te putem nje možete upravljati cijelom instalacijom. Danfoss Link™ CC bežično komunicira sa svim ostalim Link uređajima u instalaciji.

Danfoss Link™ CC može se instalirati s PSU napajanjem (zidno napajanje) ili NSU adapterom (mrežno
napajanje).

Nakon instalacije uređaja i postavljanja temeljnih postavki na red dolaze dodatne postavke – spajanje uređaja i dodavanje soba kako bi imali prikaz temperatura i mogućnost reguliranja temperature u svakoj prostoriji. Preporučeno je izraditi plan cijele instalacije, na kojem se vidi pojedinačna lokacija i vrsta svih jedinica u odnosu na raspored prostorije.

Prošli tjedan instalirali smo Danfoss Link™ bežični je upravljački sustav u obiteljskom domu. Pogledajte kako to izgleda u stvarnosti:

 

 

Danska tvrtka Danfoss je jedan od najvećih industrijskih tvrtki u toj zemlji. Danfoss je lider u istraživanju, razvoju i proizvodnji, prodaji i servisu mehaničkih i elektroničkih komponenti za nekoliko industrija, između ostaloga i grijanje i centralno grijanje te rashladnu tehniku omogućujući korisnicima veći komfor, višu razinu sigurnosti te manje troškove.

U poslovnici tvrtke Regulator u Vinkovcima možete pronaći sve proizvode tvrtke Danfoss uz sjajne uvjete kupovine, besplatnu dostavu za Vukovarsko-srijemsku županiju te povoljnu i stručnu ugradnju naših servisera. 

 

Povezane Vijesti

Montaža Midea klima uređaja

Montaža Midea klima uređaja

Donosimo vam fotografije s montaže klime Midea blanc [5.5kw, Wifi, A++]. Ovaj izuzetno popularan model ističe se...

Pin It on Pinterest

Share This