Brandovi

TTO Thermotechnik – lider u proizvodnji  razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja

Aquaestil-kupaonski-namjestaj

Regulator d.o.o. u svojoj ponudi ima određeni dio hrvatskih proizvoda često naglašavajući njihovu kvalitetu i pouzdanost. Nebrojeno puta smo se uvjerili da za dio proizvoda iz našeg asortimana nema potreba tražiti dalje od Hrvatske – naši proizvodi znaju biti jednako kvalitetni ili kvalitetniji od onih uvoznih, što ih uz pristupačne cijene čini idealnim za naše kupce. Osim što svojim kupcima nudimo proizvode provjerene kvalitete, na taj način podržavamo hrvatsku proizvodnju i ukazujemo na važnost iste.

Jedan od takvih proizvođača je TTO Thermotechnik, proizvođač razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja iz mjesta Dražice u blizini Rijeke.

TTO Thermotechnik – obiteljska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom

TTO Thermotechnik d.o.o. je obiteljska tvrtka koja je od 1989. godine jedno od vodećih europskih imena u OEM proizvodnji razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja. TTO Thermotechnik je dugogodišnji partner sistemskim ponuđačima diljem svijeta.

Fokus tvrtke je na razvoju novih proizvoda, tehnologija i usluga, čime odgovara na izazove novih trendova u tehnici grijanja i brzo odgovara na zahtijeve kupaca na tržištu diljem Europe.

TTO Thermotechnik proizvode razvija u vlastitom razvojnom odjelu već više od četvrt stoljeća, gdje stalnim ulaganjem i modernizacijom proizvodnog pogona drži korak s visokim zahtijevima europskog tržišta.

Proizvodi tvrtke TTO Thermotechnik

TTO Thermotechnik nudi široku paletu proizvoda: razdjelnike od plemenitog čelika, regulacijske setove za sustave plošnih grijanja, ormariće za razdjelne sustave grijanja, stanice za pripremu tople vode te termoelektrične pogone i kompletno rješenje za regulaciju podnog grijanja. Sve to proizvedeno je najsuvremenijim tehnologijama u koje stalno ulaže.

Naglasak pri proizvodnji je na kvaliteti, vodeći računa o svakoj pojedinosti: od dobavljača materijali koji se koriste u proizvodnji, preko proizvodnih i prodajnih procesa, pa sve do krajnje isporuke kupcu. Materijali koji se koriste su najviše kvalitete, proizvodni pogon je opremljen najmodernijim linijama i strojevima uz stalnu kontrolu unutar proizvodnih procesa

Kvaliteta proizvoda, ali i samog poslovanja je karakteristika kojoj TTO Termotechnik daje najveći značaj. Ulaže se veliki trud da se svaki proizvod odlikuje vrhunskom kvalitetom, ali isto tako u odnos prema kupcima kao i rad u poduzeću. Već od samih početaka proizvodnje, cilj tvrtke je kontinuirano povećavanje razine kvalitete; ta ideja vodilja provlači se od procesa odabira dobavljača, preko proizvodnih i prodajnih procesa, pa sve do krajnje isporuke kupcu. 

Politika kvalitete i zaštite okoliša

TTO Thermotechnik koristi materijale najviše kvalitete, najmoderniju tehnološku opremu i stalnu kontrolu unutar proizvodnih procesa, što je Termotechnick tvrku na mjesto jednog od vodećih europskih imena u OEM proizvodnji razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja.

Veliki naglasak stavlja se i na zaštitu šumskog i vodnog okoliša uz racionalno korištenje resursa. Kontinuirano poboljšavamo procese proizvodnje s ciljem smanjenja troškova i energenata, što osigurava pouzdanost, stabilnost i sigurnost proizvodnih procesa, poboljšanje radnih uvjeta i zaštitu okoliša.

Uprava i svi zaposlenici Thermotechnika primjenjuju zahtjeve sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 uz stalno unapređenje sustava u cilju stvaranja kvalitetnijeg i društveno odgovornijeg poslovanja.

Proizvode TTO Thermotechnik potražite u Regulator webshopu i našoj poslovnici

TTO Thermotechnik proizvode možete kupiti putem Regulator web trgovine ili posjetom naše poslovnice na adresi Ulica Bana Josipa Jelačića 17, 32100 Vinkovci. Za sva pitanja ili nejasnoće naš stručni tim vam stoji na raspolaganju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)