Brandovi

Minotti – kvaliteta i dizajn za modernu kupaonicu

Minotti

U ponudi tvrtke Regulator možete pronaći proizvode za opremanje kupaonice tvrtke Minotti koje krase pristupačna cijena, visoka kvaliteta i moderan dizajn.

Tvrtka Minotti osnovana je 2001. godine sa samo jednim ciljem – zadovoljstvo kupaca! Vođena tom mišlju u Minottiu konstantno razvijaju proizvode i rješenja koji vaš dom čine modernim i ugodnim za život.

Prodajni program Minottia sastoji se od mnoštva artikala sa istaknutim dizajnom, materijalima i funkcionalnostima u skladu s posljednjim trendovima – kupaonskih i kuhinjskih mješalica te kupaonske galanterije i instalacija.

Minotti kupaonske mješalice

Minotti kupaonske mješalice, mješalice za kade i mješalice za umivaonik, pružit će vam široki izbor stilova uređenja, materijala i boja, sa funkcionalnostima koje prate vaše potrebe, kako estetske, tako i praktične.

Među Minotti kupaonskim mješalicama ističu se Tubo serija i Dark Elegance serija, proizvodi koje krasi moderan dizajn i koji će svaku kupaonicu učiniti elegantnom i ugodnom za korištenje.

Miotti Tubo mješalica za umivaonik

Minotti tuš kabine

Kako bi vam olakšali prilagođavanje kupaonice individualnom stilu uređenja i postigli maksimalnu iskoristivost prostora, Minotti je na tržište plasirao širok izbor proizvoda različitih karakteristika – tuš kabine s tuš kadom, tuš kabine,  tuš kade i tuš stijene.

Walk in Concept Monte PLus  je Minotti tuš stijena koja će upotpuniti izgled vašeg modernog doma. Mogućnost instalacije lijevo/desno, providno staklo debljine 8mm, crni držač za ručnik, crni ram i crni fiksator krase ovu modernu walk-in tuš stijenu.

Minotti sanitarna oprema

Kvalitetne sanitarije su investicija koja će vašoj kupaonici pružiti dugovječnost i estetiku kakve priželjkujete. U našoj ponudi možete pronaći Minotti nadgradne umivaonike, kupaonske ormariće te ostalu kupaonsku galanteriju po svom ukusu i u skladu s vašim potrebama.

Široklu paletu Minotti proizvoda možete kupiti u web trgovini regulator.hr/minotti , ili u našoj poslovnici u Vinkovcima:

  • Adresa poslovnice: Ulica Bana Josipa Jelačića 17, 32100 Vinkovci
  • Tel: 032 338 282
  • E-mail: [email protected]
  • Radno vrijeme poslovnice: pon-pet: 07-18 h, sub:07-13 h
  • Web korisnička služba: pon-pet:07-15 h

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)