Brandovi

IVAR – inovativni talijanski proizvođač sustava grijanja i vodovoda

IVAR je renomirana talijanska tvrtka koja već više od 35 godina dizajnira, razvija i proizvodi energetski učinkovite sustave grijanja i vodovoda. Tvrtka broji  preko 10.000 kataloških artikala – masovno proizvedenih proizvoda i jedinstvenih artikala – uz prilagođene sustave i kombinacije složenih proizvoda. Svi IVAR proizvodi su proizvedeni u Italiji!

Naglasak tvrtke je stalnim inovacijama te na ekološkoj proizvodnji i održivosti okoliša – od korištenja sirovina u proizvodnji do pomno odabranog pakiranja svakog proizvoda. Preko 200 zaposlenika svakodnevno radi u proizvodnom pogonu na sjeveru Italije, IVAR Grupa prisutna je u 11 zemalja diljem svijeta te Grupa ukupno broji više od 400 zaposlenika.

Misija tvrtke je dizajnirati i proizvoditi napredna hidronička rješenja, cjelovita rješenja za grijanje i hlađenje, koja smanjuju složenost instalacijskih procesa i potrošnju energije.

U web trgovini Regulator te u našoj poslovnici u Vinkovcima (B.J. Jelačića 17) možete pronaći široku paletu IVAR proizvoda te cjelovita rješenja za sustave grijanja i vodovoda.

 IVAR termostatski i radijatorski ventili

Termostatske glave su mehanički uređaji za automatsku kontrolu protoka vode u radijator, zahvaljujući elementu osjetljivom na toplinu koji reagira na promjene temperature okoline.

Preko 180 modela IVAR termostatskih ventila ima oznaku Keymark EN 215, koja potvrđuje sustav niske toplinske inercije (vrijeme mirovanja < 40 min). Isti sustavi isporučuju se s energetskom oznakom TELL. Eurovent Certita certifikat također je dostupan za nekoliko termostatskih ventila s T 5000 glavom.

Serija 5000 ima tekući element i može ograničiti i blokirati postavku. Mogu se odabrati i verzije s daljinskim senzorima kako bi se zajamčilo idealno otkrivanje temperature okoline.

T 1500 je opremljen tekućinskim senzorom, kompaktne je veličine i jednostavne linije, te je posebno prikladan za regulaciju protoka vode do radijatora kada otkrivanje temperature okoline ne treba daljinski kontrolirati.

Sve IVAR termostatske glave dostupne su na zahtjev s priključkom M28 × 1,5.

IVAR-radijatorski ventil i termostatski ventil

Radijatorski ventili koristi se u toplovodnim sustavima s prisilnom cirkulacijom, gravitacijskim ili niskotlačnim sustavima te imaju funkciju regulacije i zatvaranja. IVAR radijatorski ventili visoke kvalitete dostupni su s muškim ili ženskim priključcima za cijevi, standardnim priključcima radijatora  s konusnom brtvom, spojem cijevi s prstenom ili smanjenom verzijom od 3/8’’ (za ventile DN 15).

IVAR PEX-pert cijevi i fitinzi

IVAR-ova ponuda cjevovoda i fitinga potpuna je te IVAR svojim proizvodima nudi mogućnosti ispunjavanja bilo kojeg zahtjeva sustava kako za PTV tako i za primjenu  grijanja/klimatizacije.

MULTI•PRESS je IVAR-ov pres fiting proučen i ispitan za korištenje sa 7 različitih profila stezanja (BE, B, TH, R, H, F, U).

Tijelo M•P linije izrađeno je u CW617N; dostupna je verzija s kućištem od Cuphin (CW724R), to jest legure bakra i silicija bez olova, koja se posebno preporučuje u nekim zemljama, kao što su Njemačka i Austrija, za aplikacije PTV-a. Dostupan u širokom rasponu konfiguracija i veličina od 16 x 2 do 63 x 4,5.

Geometrija fitinga dizajnirana za idealno spajanje između cijevi i fitinga nakon prešanja, uz laku upotrebljivost i pouzdanost proizvoda.

IVAR-fitting-i-PEX-pert-cijev

IVAR kompletni sustavi za grijanje i vodovod

Kao distributer IVAR proizvoda u mogućnosti smo vam ponuditi kompletna sistemska rješenja za grijanje i vodovod. MULTIFLOOR  podesiva termostatska mješalica održava temperaturu stabilnom, koja se može postaviti jednostavno pomoću gumba. Opremljena je protočnim termometrom,sigurnosnim termostatom, ulazom zapornog ventila, ventilom za odzračivanje i punjenje / ispuštanje.

Jedinica se može upotpuniti IVAR razdjelnicima koji imaju balansne i regulacijske ventile na svakom distribucijskom krugu zračenja, te kompletima razdjelnika horizontalne ili okomite strukture za opskrbu visokotemperaturnih grijaćih tijela uzvodno od zone miješanja.

IVAR proizvodi za bolju kvalitetu vode

IVAR je razvio posebnu liniju proizvoda za sprječavanje pojave kamenca i korozije u bojleru, perilici ili drugim uređajima. IVAR POLIFEMO® se ugrađuje na cijevi koje dovode vodu u uređaje kako bi se smanjila prisutnost kamenca te je vrlo koristan u slučaju tvrde vode. Polifosfati koje ispušta dozator stvaraju zaštitni film u cijevima, a zahvaljujući posebnom T-priključku može se montirati u okomitom i vodoravnom položaju.

IVAR Dirtstop magnetni odvajač nečistoća

IVAR DIRTSTOP® je kompaktni magnetni odvajač nečistoća s cjedilom u kompletu s ravnim izolirajućim kugličnim ventilom, zakretnim nastavkom i priključkom za slavinu. Dijelovi sustava grijanja podložni su koroziji i nakupljanju nečistoća, a DirtSTOP® održava sustav grijanja u najboljem mogućem stanju, dok je periodično čišćenje sita jednostavno i brzo, bez potrebe za pražnjenjem sustava.

IVAR sustavi za pametnu regulaciju

Imajući na umu zadovoljstvo korisnika te uštedu energije, IVAR je razvio sustave pametne regulacije koji zamjenjuju zastarjele, limitirane termostate.

Sustav Cubodomo omogućava podešavanje temperature u svim kućnim prostorijama pretvarajući pametne telefone i tablete u uređaje s funkcijom termostata. Zahvaljujući aktuatorima moguće je podijeliti stambeni prostor u nekoliko zona. Na ovaj način moguće je kontrolirati svaki radijator i time svaku prostoriju. Uz pomoć Cubodomo sustava kontrolirate temperaturu doma bez obzira gdje se nalazili, brzo i jednostavno podešavate temperaturu prema svojim potrebama te na taj način ostvarujete uštede i do 40%.

IVAR Cubodomo sustav pametne regulacije

Kao distributer tvrtke IVAR u ponudi imamo i sobni programabilni digitalni termostat ON/OF (grijanje/hlađenje) JUSTO te digitalni termostat ON/OF (grijanje/hlađenje)  JUSTO Light.

Regulator d.o.o. – 30 godina iskustva na području grijanja i hlađenja

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri planiranju i postavljanju sustava grijanja i hlađenja te odabiru proizvoda koji će odgovarati  vašim potrebama, obratite nam se s povjerenjem.

Regulator d.o.o.

Adresa poslovnice: Ulica Bana Josipa Jelačića 17, 32100 Vinkovci

Tel: 032 338 282

E-mail: [email protected]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)