Brandovi

G. Bee – vrhunski ventili i tradicija duga preko 100 godina

Njemačka tvrtka G.BEE osnovana je davne 1909. godine i od samih početaka drži se načela: “Da biste uspješno konkurirali na tržištu, vaši proizvodi moraju biti vrhunske kvalitete”

Vodeća tvrtka na tržištu ventila

G.BEE Gmbh osnovao je Gottlob Bee, majstor mehanizacije, a u početku tvrtka se bavila proizvodnjom rasplinjača. Od 1941. godine nadalje, G.BEE proizvodi zaporne ventile od različitih materijala. 1950. godine proširuje se asortiman ventila proizvodnjom posebnih ventila za industriju vatrogasnih kola. Uskoro se javlja potreba za još jednom vrstom ventila – kuglastim ventilom. G. BEE počinje proizvodnju kuglastih ventila 1965. godine, a u proizvodnji se koristio aluminij i bronca. Kuglasti ventili, kao i ostali proizvodi u asortimanu, proizvodili su se i dorađivali neprestano osluškujući i zadovoljavajući potrebe tržišta.

Prikaz kuglastog ventila

Tvrtka i danas neprestano radi na unaprjeđenju svojeg asortimana kako bi tržištu ponudila što veću kvalitetu po najboljoj cijeni. Zbog toga i drži jedno od vodećih mjesta na tržištu. Uz to, tvrtka nudi i određene personalizirane proizvode, što podrazumijeva modificiranje postojećih proizvoda kako bi se udovoljilo potrebama kupaca.

Široki asortiman G.BEE proizvoda

G.BEE dizajnira, razvija, proizvodi i prodaje kuglaste ventile, pogone i proizvode za kontrolu ventila,uključujući i ručne i automatizirane pakete kuglastih ventila, pogone za automatizaciju industrijskih ventila i električne magnetske ventile za kontrolu uključivanja i isključivanja. Također se proizvode i filteri, regulatori, kuglasti ventili za instalacije pitke vode, kuglasti ventili za plinske instalacije i mnogo više.

Regulator nudi različite proizvode iz G.BEE asortimana. U našoj trgovini možete pronaći plinske ventile različitih vrsta po pristupačnim cijenama.  Za točne informacije o G.BEE proizvode kontaktirajte našu poslovnicu putem telefona, e-maila ili posjetite našu trgovinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)