Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

TECE i Confluo – ekskluzivna ponuda u Regulatoru

tece ugradbeni vodokotlic akcija, ugradbeni kotlic vinkovci, ugradbeni kotlic vukovar

16/08/2018

Povodom proslave 25 godina rada, u suradnji s našim partnerima, priredili smo Vam raznovrsna iznenađenja, poklone i popuste, a jedna od njih su i ekskluzivni paket TECE Base ugradbeni vodokotlić te poseban popust na Confluo Tuš kanalice.

 

TECE Base

TECE ugradbeni vodokotlić je standardan i univerzalno primjenjiv. Vrhunska tehnologija izrade garantira dugotrajnost proizvoda, a iz TECE-a su omogućili jednostavnu ugradnju za koju je potrebna samo jedna osoba.

  • Ušteda vode s dvokoličinskom tehnikom ispiranja
  • Primjena u suhom i mokrom načinu ugradnje
  • Jednostavna montaža i održavanje

Ekskluzivni TECE paket, koji možete pronaći samo u Regulatoru, uz ugradbeni vodokotlić uključuje luksuznu kromiranu tipku za aktiviranje TECEnow krom. Dodatno, iz TECE-a su kao poseban poklon za naše kupce pripremili TECEmaxiflex rukavice i TECE građevinski metar.

 

Osim što uključuje dodatne poklone, u rođendanskom slavlju snizili smo i cijenu TECE paketa sa 1447,50 kn na samo 940,88kn!! Posebna rođendanska ponuda vrijedi do kraja rujna ili isteka zaliha, stoga požurite do naše poslovnice u Vinkovcima.

 

Confluo tuš kanalice

Do kraja rujna po posebnim cijenama možete pronaći i Confluo tuš kanalice.

Confluo kanalica predstavlja potpuno riješenje za odvodnju vode u kupaonici. Dizajn sifona je kreiran sa visokom funkcionalnošću kako bi se spriječili mirisi iz kanalizacije, pa čak i u slučajevima kada voda u kanalici potpuno ispari.

Confluo slivnik proizveden je od visoko kvalitetnog polipropilena, materijala izuzetno pogodnog za kvalitetan drenažni sistem koji ima visoku čvrstoću na pritisak, malu težinu a pritom i ekološki pogodan, otporan na koroziju, udarce i toplotu, jednostavan za održavanje i otporan na kemikalije.

Velika prednost Confluo kanalice je položaj priključka za izljev koji je smješten na istoj visini kao i podloga, što omogućava potpuno čišćenje tijela slivnika od taloga.

TECE i Confluo - ekskluzivna ponuda u Regulatoru 1

Posebna ponuda koja vrijedi do kraja rujna ili do isteka zaliha:

  • Confluo premium + 550mm  = 405,28 kn
  • Confluo premium + 650 mm = 412,26 kn
  • Confluo premium + 750 mm = 417,85 kn
  • Confluo premium + 850 mm = 529,75 kn

 

 

 

Za sve proizvode nudimo besplatnu dostavu za Vinkovce, Vukovar, Županju, Ilok i ostatak Vukovarsko-srijemske županije te mogućnost otplate na rate. Za više detalja posjetite našu poslovnicu u Vinkovcima ili nas kontaktirajte.

Povezane Vijesti

Pin It on Pinterest

Share This