Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Velika Bosch Akcija!

BOSCH logo

26/03/2018

S veseljem vam predstavljamo veliku proljetnu akciju Bosch i Buderus uređaja za grijanje i pripremu tople vode. Po sjajnim cijenama tako možete pronaći proizvode vrhunske kvalitete uz dodatne pogodnosti:

  • Mogućnost produljenja jamstva do 5 godina
  • Besplatno puštanje u pogon od strane ovlaštenog servisera
  • Obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknadaVisa Inspire karticom PBZ tekućeg računa u kunama
  • obročna otplata American Express karticom do 24 rate bez kamata i naknada**

DETALJE AKCIJSKE PONUDE POGLEDAJTE OVDJE

Velika Bosch Akcija! 1

 

Iz bogate Bosch i Buderus akcijske ponude izdvajamo:

 

Kondenzacijski plinski uređaji

Bosch i Buderus plinske kondenzacijske bojlere za grijanje i za pripremu tople vode karakterizira visoka energetska učinkovitost. Uređaji su kompatibilni s modernim elektroničkim regulacijskim uređajima. – uz pomoć EasyControl regulaciju kontrolirajte temperaturu u svom domu. EasyControl je do sada najmanji regulacijski uređaj s pratećim aplikacijama, koji vam omogućava udobnu regulaciju temperature u pojedinačnim prostorijama i time čini izuzetno jednostavno upravljanje vašom instalacijom grijanja.

Velika Bosch Akcija! 2

Condens plinske bojlere odlikuju moderan dizajn i visoka učinkovitost

 

Dizalice topline

Dizalice topline zrak-voda za kućanstvo predstavljaju djelotvorno rješenje grijanja prostora i potrošne vode, te aktivnog hlađenja. Njihova je tehnologija slična tehnologiji hladnjaka, i jednakobje jednostavna za korištenje. Koristeći besplatnu toplinu iz okolišnog zraka, dizalica topline ostvaruje uštedu energije koja u kratko vrijeme isplaćuje investiciju.

 

Solarni paketi

Solarni paketi za integraciju u postojeće sustave pripreme potrošne tople vode sa spremnikom ili Termosifonski solarni paketi idealni za vikendice i sezonski nastanjene objekte, s manjom potrošnjom potrošne tople vode.

 

Kotlovi

Uljni kotlovi, peletni kotlovi i pirolitički kotlovi.

 

Klima uređaji

Bosch inverter klima uređaji Climate 5000 2,6-5,3 kW i Climate 8000 2,6-5,3 kW. Grijte se (A+) i hladite (A++) uz tihe, energetski učinkovite klima uređaje modernog dizajna.

Velika Bosch Akcija! 3

Bocsh inverter klima Climate 8000 ističe se modernim dizajnom

 

Regulator Vinkovci ovlašteni je prodajni predstavnik Bosch i Buderus uređaja. Uz akcijske cijene nudimo vam besplatnu dostavu za Vukovar, Vinkovce, Ilok, Županju i okolna mjesta u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Povezane Vijesti

Pin It on Pinterest

Share This