Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Black Friday akcija u Regulatoru!

19/11/2018

 

Black Friday nam se polako približava, a s njim prodajne akcije diljem svijeta. I nas je zahvatila manija stoga smo vam priredili velike popuste na Centrometal, Bosch, Buderus i Vaillant proizvode, poklon bon u vrijednosti 300 kn te besplatnu dostavu –  sve to samo za kupovine ostvarene u petak 23.11.2018. 

 

Black Friday akcija u Regulatoru! 1

Cjelokupni Centrometal asortiman snizili smo za 30%.

Uz popust od 30% darujemo vam i bon u vrijednosti 300 kn koji pokriva besplatno puštanje u pogon, ovjeru garancije i regulaciju bojlera ili kotla. 

Centrometal d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih proizvođača termotehničke opreme.

Regulator d.o.o. ovlašteni je serviser za Centrometal proizvode te u našoj ponudi možete pronaći kompletan asortiman ovog jako kvalitetnog proizvođača – kotlove, sobne peći na pelete, bojlere i spremnike vode, solarnu tehnologiju.

Puštanjem u pogon proizvoda od strane ovlaštenog servisera, kao i servisiranjem proizvoda kod ovlaštenog servisera, zadržavate jamstvo proizvođača.

 

Black Friday akcija u Regulatoru! 2      Black Friday akcija u Regulatoru! 3

Cjelokupni Bosch i Buderus asortiman snizili smo za 30 %. 

Uz popust od 30% darujemo vam i bon u vrijednosti 300 kn koji pokriva besplatno puštanje u pogon, ovjeru garancije i regulaciju bojlera ili kotla. 

Bosch Thermotechnik GmbH  je vodeći europski proizvođač proizvoda za grijanje i pripremu tople vode orijentiran na uštedu resursa. Proizvodni program obuhvaća solarne sustave, dizalice topline, kotlove na kruta goriva, visokoučinkovite sustave grijanja na osnovi fosilnih goriva, kao i inteligentnu regulaciju.

Buderus je član Bosch grupe koja nudi efikasnu i visokokvalitetnu tehniku grijanja za postavljanje instalacija grijanja. Buderus je iskustvom i inovacijskom snagom uspio postati jedan od najvećih ponuđača proizvoda za grijanje u Europi. Visokokvalitetni Buderus proizvodi, proizvode se u proizvodnim lokacijama u Njemačkoj i Nizozemskoj.

 

Black Friday akcija u Regulatoru! 4

U Black Friday akciji snizili smo Pro i Exclusiv uređaje 20 %. Uz to vam darujemo i bon u vrijednosti 300 kn koji pokriva besplatno puštanje u pogon, ovjeru garancije i regulaciju bojlera ili kotla. 

Vaillant nudi korisnicima širom svijeta energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sustave grijanja, hlađenja i ventilacije s naglaskom na obnovljiim izvorima energije. Proizvodni program obuhvaća solarne sustave, geotermalne dizalice topline, ventilacijske sustave (rekuperatore zraka) za nisko-energetske objekte, visokoučinkovite kondenzacijske plinske uređaje za grijanje, električne uređaje za grijanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore te kompletan program regulacije. Tvrtka Regulator je ovlašteni Vaillant serviser i član Vaillan Servis Sistema.

Akcijska ponuda za Black Friday uključuje 20 % popust na Vaillant Pro i Exclusiv proizvode.

Nova generacija visokoučinkovitog kondenzacijskog uređaja serije “pro” standardna je izvedba kondenzacijskog zidnog uređaj koji korisniku pruža najjednostavniji način upotrebe kondenzacijske tehnologije sa potpisom „Made in Germany“ . Najnoviju ecoTEC exclusive generaciju plinskog, zidnog, kondenzacijskog uređaja karakteriziraju iznimno visoka učinkovitost, fleksibilnost, umreženost, lijepi dizajn i širok spektar dodatnih značajki.

 

Za detaljnije informacije o proizvodima koji su obuhvaceni ovom akcijom kao i uvjetima kupovine, molimo kontaktirajte nas.

 

 

 

 

Povezane Vijesti

Pin It on Pinterest

Share This