Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Akcijska ponuda u veljači

Regulator akcija

07/02/2018

Regulator d.o.o. pripremio je posebne popuste za svoje kupce u mjesecu veljači. U akcijskoj ponudi po promotivnim cijenama možete pronaći MBS peći i Solarni paket Vaillant 300, a posebnu pogodnost pripremili smo za kupce Vaillant Kombi bojlera i Centrometal peći Centropelet Z12.

 

MBS peći na popustu od 25%

Ugrijte se uz MBS kamine koji su sniženi čak 25%. MBS je tvrtka iz Smedereva s 90 godina dugom tradicijom proizvodnje kvalitetnih peći, a u našoj ponuditi, po najnižim cijenama na tržištu, možete pronaći:

  • MBS Kamin Vesta pPlus 9kW
  • MBS Thermo Rocky
  • MBS Thermo Vulkan 19,7 kW

Akcija na MBS proizvode traje do isteka zaliha.

 

Vaillant Solarni Paket

Za one koji vole ekološku energiju pripremili smo Vaillant solarni paket 300 po promotivnoj cijeni. Korištenjem besplatne sunčeve energije moguće je uštedjeti godišnje i do 60% potrebne energije za pripremu potrošne tople vode. Zbog povoljnog geografskog položaja hrvatsko podneblje idelano je za korištenje sunčeve energije. Vaillant je stoga za Vas pripremio kompletan solarni paket za pripremu potrošne tople vode koji uključuje sve potrebne komponente.

 

Besplatno puštanje u pogon i ovjera garancije

Kao ovlašteni serviser Vaillant i Centrometal proizvoda, u posebnoj akciji u veljači nudimo gratis puštanje u pogon i ovjeru garancije službenog servisera za Vaillant kombi bojlere VUW 246/5-3 PRO i 256/5-5 PLUS te Centrometal kotao Centropelet Z12.

Podsjetit ćemo vas da jamstvo proizvođača zadržavate samo ako je proizvod montiran i pušten u pogon točno onako kako je to proizvođač zamislio te ako je to napravila osoba ovlaštena za to.

Za one koji žele zašititi sustave grijanja od niskih temperatura snizili smo antifriz za centralno grijanje Forol Winter Max 36.

Za sve proizvode nudimo besplatnu dostavu na području Vukovarsko-srijemske županije (Vinkovci, Vukovar, Ilok, Županja).

 

Totalna rasprodaja MBS kamina

 

 

 

Povezane Vijesti

Pin It on Pinterest

Share This