Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

Email: info@regulator.hr

Nazovite nas: (+385) 32 331 382

AKCIJA 2u1- servis klime i bojlera

servis klima uređaja, servis bojlera, servis vinkovci, servis vukovar

05/06/2018

Kako bi vama uštedili novac, a nama vrijeme, odlučili smo spojiti usluge servisa bojlera i klimu uređaja te je ona od sada dostupna po jedinstvenoj akcijskoj cijeni (500,00kn).

 

Servis klima uređaja

 

Servis klima uređaja uključuje:

 • Čišćenje i dezinfekcija filtera
 • Dezinfekcija ventilatosrkog kola
 • Mehaničko čišćenje ventilatorskog kola i
 • Odmašćivanje
 • Čišćenje kondenzatora od prljavštine (ukoliko je potrebno)

 

Servis plinskog bojlera

Mehanički servis plinskog bojlera preporuča se napraviti jednom godišnje, dok se kemijski servis preporuča napraviti svake dvije godine.

 

Mehanički servis uključuje:

 • Čišćenje bojlera od prljavštine
 • Zamjena svih brtvi
 • Kontrola exp posude
 • čišćenje ventilatora
 • Čišćenje elektroda
 • Kontrola elektroda paljenja

 

Kemijski servis bojlera uključuje:

 • čiščenje primarnog i sekundarnog izmjenjivača od kamenca.

Kod svih servis koristimo isključivo najkvalitetnije materijale koji ne oštećuju brtve i navoje te koji produljuju vijek trajanja uređaja.

 

Zašto redovito servisirati uređaje

Redovno pregledavanje i servisiranje plinskih bojlera jamči dugotrajniji i sigurniji rad uređaja te bolju potrošnju energenta. Nečistoća, prašina i kamenac koji se taloži na unutarnjim stijenkama uzrokuju loše sagorijevanje i gubitak energije te povećanu potrošnju plina. Upravo to je razlog zbog kojeg stručnjaci preporučuju pregledati uređaj i napraviti servis jednom godišnje. Naše iskustvo pokazuje da bojleri koji se redovito održavaju imaju dulji vijek trajanja te da kod njih rijeđe dolazi do neočekivanih i većih kvarova.

Svakih nekoliko godina potrebno je napraviti veći servis bojlera koji uključuje kemijsko čišćenje primarnog i sekundarnog izmjenjivača (kako bi se otklonio kamenac).

Prvi i osnovni razlog redovitog održavanja klima uređaja je vaše zdravlje. Zbog vlage klimatizacijski uređaj predstavlja idealno okruženje za razvijanje bakterija, gljivica i plijesni. Osim štetnosti zdravlju, zapušteni uređaji upuhivat će u prostoriju zrak neugodnog mirisa, što svakako želimo izbjeći.

Osim zdravlja, klime je potrebno čistiti i kako bi osigurali maksimalnu učinkovitost uređaja. Neodržavani uređaji troše više električne energije uz slabije hlađenje/grijanje. Uređaj koji se ne održava i u kojem se taloži prašina zagušuje se, zrak u njemu s vremenom sve teže cirkulira te mu se smanjuje vijek trajanja.

Uz gore navedene razloge, servis se jednom godišnje preporuča napraviti i da bi se zadržalo jamstvo proizvođača.

 

Regulator Vinkovci ovlašteni je servis poznatih brandova klima uređaja i plinskih bojlera – Toshiba, LG, Midea, GREE, Mitsubishi, Midea, Vivax, Korel, Azuri, Samsung, Vaillant.

Nemojte čekati da Vam se uređaji pokvare – servisirajte ih i održavajte redovito.

 

Povezane Vijesti

Pin It on Pinterest

Share This